ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αφιέρωμα της Superleague στον Άρη: Οι πρωτιές και τα ρεκόρ μιας σεζόν!

Αφιέρωμα της Superleague στον Άρη καταγράφει τις πρωτιές και τα ρεκόρ μιας σεζόν!

Όπως αναφέρει το σάιτ της λίγκας:

Από όποια οπτική γωνία και να δει κανείς την πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα Super League Interwetten 2020-21, μόνο θετικά πράγματα θα συμπεράνει.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι ένα σημείο έμεινε πολύ κοντά στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, αλλά και όταν υποχώρησε στη συνέχεια δεν έχασε την ταυτότητά της και τη δυναμική που ανέπτυξε σε όλη τη σεζόν.

Πολλά τα ρεκόρ που έκανε ο Άρης στη σεζόν και πολλά ακόμα που κυνήγησε. Τερμάτισε τρίτος με 61 βαθμούς, ενώ πέρσι ήταν πέμπτος, αλλά με μόλις 42 βαθμούς. Με τη θέση αυτή εξασφάλισε την έξοδό του στην Ευρώπη για τρίτη σεζόν στη σειρά, κάτι που είχε να κάνει 40 χρόνια.

Στην κανονική περίοδο κατάφερε να τερματίσει δεύτερος, για πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια, αφού είχε συμβεί για τελευταία φορά το 1979-80, που έχασε το πρωτάθλημα στο μπαράζ από τον Ολυμπιακό.

Μετά από 13 χρόνια ξεπέρασε στη βαθμολογία τον ΠΑΟΚ, κάτι όμως που δεν διατήρησε στα Playoffs, όπου ο ΠΑΟΚ τον ξεπέρασε.

Τελικά ο Άρης τερμάτισε τρίτος για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια.

Είχε να ανέβει τόσο ψηλά από τη σεζόν 1980-81. Έχει τερματίσει τρίτος και τις περιόδους 1968-69, 1973-74, 1978-79, ενώ ήταν δεύτερος το 1979-80, όπως αναφέραμε και παραπάνω.

Ο Άρης έκανε εντυπωσιακή κανονική σεζόν εκτός έδρας.

To Top