ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφιέρωμα: O Κολάσο, η σχέση αγάπης με Μπόκα και η… εκρηκτική σύζυγος! (photos)

Ο Νικολά Κολάσο έρχεται για τον Άρη σήμερα και το PRESSARIS ξετυλίγει το… κουβάρι της ιστορίας του Αργεντινού άσου, για τον οποίο οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν φέτος την οικονομική υπέρβαση!

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Όταν ένας ποδοσφαιριστής έχει φορέσει περίπου 120 φορές την φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς, μόνο τυχαίος δεν πρέπει να θεωρείται. Έτσι και ο Νικολάς Κολάσο, που από την ηλικία των εννέα ετών, ανήκε στην ιστορικότερο σύλλογο της Αργεντινής.

Ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να καθιερωθεί στην Μπόκα, κάτι που μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο για κάθε ποδοσφαιριστή. Αποτελεί, όμως, ένα από τα αγαπημένα παιδιά του συλλόγου και παρότι πλέον είναι στα 27 του χρόνια, στο Μπουένος Άϊρες τον πιστεύουν γι αυτό και δεν του λύνουν το συμβόλαιο.

ΑΤΥΧΙΑ, ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ… ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα της Μπόκα (αφού… μάγεψε νωρίτερα με την δεύτερη ομάδα) στα 19 του χρόνια, τον Απρίλιο του 2019. Μετά από μία περίοδο προσαρμογής, την σεζόν 2010/11 ξεκίνησε όντας βασικός και αναντικατάστατος, όμως, μία άτυχη στιγμή και ένα σκληρό μαρκάρισμα αντιπάλου αμυντικού, τον άφησαν εκτός για ένα εξάμηνο με πρόβλημα τραυματισμού στη μέση. Δεν ήταν έτοιμος στην επιστροφή του και έτσι, ο άνθρωπος που τον πίστεψε στην Μπόκα, ο κόουτς Χούλιο Φαλκιόνι, τον πήρε μαζί του στην Ολ Μπόις, ως δανεικό. «Γεμάτη» σεζόν, πολύ καλές εμφανίσεις και επιστροφή στην Μπόκα ένα χρόνο μετά. Σεζόν 2014/15 απλά… μαγική για τον 27χρονο πλέον χαφ. Βασικός σε όλα τα ματς (37 συμμετοχές) με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κλαουσούρα. Με Αρουμπαρένα στον πάγκο όλα ήταν καλά, με Γκιγιέρμο Σελότο όμως (αντικατέστησε τον πρώτο τον Μάρτιο του 2016) τίποτα δεν πήγε όπως θα περίμενε ο Αργεντινός.

Ακολούθησε ο δανεισμός στην Αυστραλία και την Μέλμπουρν Σίτι. Πρωταθλητής Αυστραλίας, σεζόν με «φουλ» συμμετοχές, όμως η πόρτα της Μπόκα παραμένει για τον ίδιο κλειστή.  Ίσως γιατί υπάρχει ακόμα ο Σελότο…

Τελευταίος «σταθμός» η Χιμνάσια Λα Πλάτα, που προσπάθησε να τον κρατήσει και φέτος ως δανεικό, καθώς πραγματοποίησε φοβερή σεζόν, ωστόσο, δεν μπόρεσε να καλύψει για… καλή τύχη του Άρη, το συμβόλαιό του.

ΟΜΟΡΦΗ, ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΗ!

Η σχέση του με πασίγνωστο μοντέλο της Αργεντινής, την πανέμορφη Σολ Ρίβας, είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ από νωρίς, πόσω μάλλον ο γάμος τους το 2014. Δυναμική προσωπικότητα, η σύζυγος του Νικολά Κολάσο, εκτός από το μόντελινγκ, σπούδασε νομική, έχοντας ως στόχο να ασκήσει άμεσα το επάγγελμα. Τρελή και παλαβή, όμως, με την Μπόκα Τζούνιορς! Με την εκρηκτική ξανθιά σύντροφό του, έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Σαλβαδόρ.

Ο ΚΟΛΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟ… “9”

Στην πρώτη του εμπειρία εκτός Αργεντινής, στην Αυστραλία με την φανέλα της Μέλμπουρν Σίτι, του δόθηκε η φανέλα με το νούμερο «9». Προκάλεσε… έκπληξη, καθώς άπαντες θεώρησαν πως ήταν επιθετικός. Οι Αυστραλοί δεν συγκαταλέγονται και στους πλέον… καλούς γνώστες γύρω από το ποδόσφαιρο. Στην ουσία, όμως, αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά και σε άλλες θέσεις περιφερειακά της μεγάλης περιοχής. Τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ ο απολογισμός του με πάρα πολύ σημαντική βοήθεια στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Ο Nικολά Κολάσο πέρασε όμορφες στιγμές στην Αυστραλία, σκέφτηκε να παραμείνει, όμως η Μπόκα είχε άλλη άποψη. Τον παραχώρησε δανεικό στην Χιμνάσια Λα Πλάτα, κρίνοντας πως δεν θα έχει την βελτίωση που θα πρέπει, αν μείνει για δεύτερη σερί σεζόν στο αυστραλιανό πρωτάθλημα.

Η προσπάθεια των «καγκουρό» δεν πέτυχε και ο Αργεντινός επέστρεψε στην πατρίδα του. Ο αντικαταστάτης του στην Μέλμπουρν Σίτι, ήταν ο  Πολωνός Μάρτσιν Μπουντζίνσκι, που δεν μπόρεσε ωστόσο να καλύψει επάξια το κενό.

 

 

 

To Top