«Αφιερωμένη η νίκη στον Γιώργο»

Ιδιαίτερης σημασίας ήταν ο σημερινός αγώνας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη στα Γιάννενα, καθώς αύριο συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του τότε προπονητή των «κίτρινων», Γιώργου Περσιανλή.

Ο μάνατζερ της ομάδας, Γιάννης Γιαννάκης, μίλησε στο PRESSARIS για το νικηφόρο πέρασμα αυτής από την πόλη της Ηπείρου, ενώ δεν παρέλειψε ν΄ αφιερώσει τη νίκη στη μνήμη του εκλιπόντα.

«Η νίκη αυτή είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στον Γιώργο, έναν άνθρωπο που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας, πέρυσι στις 10 Νοεμβρίου. Μάλιστα, η μοίρα τα έφερε έτσι ν΄ αγωνιστούμε σήμερα στα Γιάννενα, εκεί όπου ο Γιώργος ολοκλήρωσε το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο του Άρη», τόνισε αρχικά, για να συμπληρώσει:

«Ένα χρόνο, λοιπόν, μετά η ομάδα κατάφερε να κερδίσει και πάλι σε αυτό το γήπεδο. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς και παρ΄ ότι έχουμε μείνει λίγοι σε σχέση με την περσινή χρονιά, ο στόχος και το όνειρο του Γιώργου ν΄ ανεβάσει το γυναικείο του Άρη στην Α1, όπως έκανε πριν μερικά χρόνια με το αντρικό του συλλόγου, παραμένει».

To Top