“Αφιερωμένη η νίκη στον Μπράνκο”

Οι παίκτες του Άρη αφιέρωσαν τη νίκη στον Μπράνκο Ρόλιτς, που είχε γενέθλια, αλλά ήταν άτυχος και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί σήμερα λόγω ενός τραυματισμού.

Ο Θόδωρος Παπαδημητρίου υπογράμμισε πως “αφιερώνουμε τη νίκη στο Μπράνκο (Ρόλιτς) ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του και δυστυχώς παρουσίασε το πρόβλημα με τη μέση και δεν τον είχαμε στη διάθεσή μας. Η ομάδα δείχνει καλά δείγματα και παρά το γεγονός ότι έχουμε πολλές ελλείψεις και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα σε αυτούς τους αγώνες δε μετράει το αποτέλεσμα όμως κανείς δε θέλει να χάνει. Συνεχίζουμε τη δουλειά για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στους επίσημους αγώνες”.

Ο Ρόλιτς που παρακολούθησε τον αγώνα από τον πάγκο είπε ότι “σήμερα προστέθηκε και η δική μου απουσία και η ομάδα δεν είχε καθόλου εναλλακτικές λύσεις. Είναι σίγουρο ότι μέρα με τη μέρα θα παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι. Δείξαμε κάποιες από τις δυνατότητές μας στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και σήμερα πραγματικά οι συμπαίκτες μου τα έδωσαν όλα. Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι έτοιμος για τους πρώτους επίσημους αγώνες της σεζόν”.

 

To Top