ΑΠΟΨΕΙΣ

Αφλογιστία κόντρα στον κακό του δαίμονα – Μοναδικός νικητής ο κόσμος του Άρη

Το σερί των νικών για τον Άρη σταμάτησε απρόσμενα καθώς οι κίτρινοι υποχρεώθηκαν σε ήττα και μάλιστα εντός έδρας από τον κακό τους δαίμονα τον Κολοσσό . Πριν το τζάμπολ τίποτε δεν προμήνυε ότι οι κιτρινόμαυροι θα χάσουν μέσα στο σπίτι τους στο τελευταίο παιχνίδι που είχαν να δώσουν μέσα στο 2022.

Είχαν πολύ καλή ψυχολογία καθώς προερχόταν από τρεις συνεχόμενες νίκες , έπαιζαν μπροστά σε 5.500 φίλους τους και ο αντίπαλος είχε δυο απουσίες παικτών πρώτης γραμμής.

Όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Καστρίτη θα προσέθετε ακόμη ένα ροζ φύλλο του νικητή στην φετινή συλλογή της όμως δυστυχώς διαψεύστηκαν όσοι το πίστευαν στο τερέν. Το άγχος και το ανορθόδοξο επιθετικό παιχνίδι των παικτών της ήταν η αιτία της ήττας .

Όταν οι τρεις περιφερειακοί σου παίκτες που ξεκινούν στην πεντάδα έχουν συνολικά 4/18 προσπάθειες (22%) και τα σπάνε στην κυριολεξία δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν αντίπαλο έστω και αν κάνεις 20 προσπάθειες παραπάνω (74-54)! Ακόμη αξιοσημείωτο είναι ότι οι Ροδίτες είχαν 10 παραπάνω λάθη (8-18). Καλή η άμυνα αλλά και η επίθεση κερδίζει τα παιχνίδια .

Η ήττα έχει κάποια εξήγηση και αυτή είναι ότι ο φετινός Άρης δεν έγινε ξαφνικά Ρεάλ η Μπαρτσελόνα . Είναι νέα ομάδα και θα έχει τα σκαμπανεβάσματα της . Μπορεί να κερδίσει στην μέρα της οποιονδήποτε αντίπαλο και στην άσχημη να χάσει από μια μέτρια ομάδα γιατί δεν έχει ξένους παίκτες τον έμπειρο ηγέτη που θα διαχειριστεί με ηρεμία την άσχημη κατάσταση που θα προκύψει στο παιχνίδι .

Χρειάζεται υπομονή και ο στόχος παραμένει παρά την ήττα ο ίδιος για φέτος . Αυτός είναι αγωνιστικά το πλασάρισμα της ομάδας στην πρώτη εξάδα και οικονομικά η μείωση των χρεών του παρελθόντος .

Πάντως μπορεί αγωνιστικά να ήρθε η ήττα όμως σαυτόν τον αγώνα ο ΑΡΗΣ είχε έναν νικητή και αυτός ήταν ο κόσμος του που για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο Nick Galis Hall και μάλιστα με αντίπαλο όχι έναν από τους μεγάλους έκανε sold out. Για μια ακόμη φορά απέδειξε με την παρουσία του αλλά και τις εκδηλώσεις του ότι ήταν ,είναι και θα παραμείνει αρωγός της προσπάθειας να ξαναγίνει η ομάδα της καρδιάς του μεγάλη αγωνιστικά και να διεκδικήσει στο μέλλον τίτλους.

** Το σχόλιο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ στο PRESSARIS είναι μια προσφορά του κορυφαίου ζαχαροπλαστείου ΑΜΟΡΕ!

To Top