ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αφοσιωμένοι στον αγώνα της Νίκαιας Καστρίτης και παίκτες, αναλύουν τον Ιωνικό

Πλήρως αφοσιωμένοι στον σαββατιάτικο αγώνα της Νίκαιας είναι οι «κιτρινόμαυροι».

Ο Γιάννης Καστρίτης και οι παίκτες του Άρη συνεχίζουν και σήμερα την προετοιμασία τους ενόψει της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League με αντίπαλο εκτός έδρας τον Ιωνικό.

Η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα ηττήθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Πάτρα από τον Απόλλωνα και έτσι το παιχνίδι κόντρα στον Άρη θεωρείται “must win” στη Νίκαια. Το τεχνικό τιμ του Άρη γνωρίζει τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα αλλά και της έδρας του Ιωνικού, προετοιμάζοντας και ενημερώνοντας κατάλληλα τους παίκτες της ομάδας, ειδικά τους ξένους rookies.

Ο Γιάννης Καστρίτης και οι συνεργάτες του έχουν μελετήσει τον προσεχή αντίπαλο του Άρη, που πρόκειται για μια ομάδα που βασίζεται κατά κύριο λόγο στους ξένους της, ενώ από ελληνικής πλευράς υπάρχουν οι Αθηναίου και Χουγκάζ, οι οποίοι μπορούν να πάρουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι «κιτρινόμαυροι», που δε θα έχουν για δεύτερο σερί παιχνίδι τους Σχίζα και Σιδηροηλία, θα κάνουν ακόμα δύο προπονήσεις, σήμερα και αύριο, κι έπειτα θα αναχωρήσουν για την πρωτεύουσα με στόχο τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

To Top