Αφρικανή ιερόδουλη δάγκωσε αστυνομικό

Ένας συνηθισμένος έλεγχος, από αυτούς που όλοι οι αστυνομικοί κάνουν καθημερινά στις «πιάτσες» ιεροδούλων στους δρόμους της Πάτρας, έκανε κόλαση για αρκετές ώρες τη ζωή ενός νεαρού αστυφύλακα! Ο άτυχος αστυνομικός δέχθηκε επίθεση από μια αλλοδαπή που τον δάγκωσε και έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη περιμένοντας τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων!

Το περιστατικό συνέβη όταν ο αστυνομικός και ένας συνάδελφός του πλησίασαν δύο αλλοδαπές παράνομες ιερόδουλες και ζήτησαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και την άδεια εργασίας τους. Η μια από αυτές όρμησε κατά πάνω του και έμπηξε τα δόντια της στο χέρι του τραυματίζοντάς τον! Μόλις ο νεαρός αστυφύλακας είδε το αίμα στην πληγή, «πάγωσε» καθώς φοβήθηκε ότι θα είχε μολυνθεί από κάποια σοβαρή ασθένεια!

Αμέσως πήγε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, όπως και η δράστιδα μαζί με άλλες επτά παράνομες Αφρικανές ιερόδουλες που συνελήφθησαν. Από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν φορέας κάποιας μεταδοτικής ασθένειας και η καρδιά του αστυνομικού πήγε στη… θέση της!

Πηγή: protothema.gr

To Top