Αφόρητη πίεση στην ΑΕΚ, κρίσιμες ώρες για προπονητή

Ο Ίλια Ίβιτς βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τους υποψήφιους προπονητές κάτω από τεράστια πίεση καθώς η ΑΕΚ έχει καθυστερήσει στο θέμα του νέου τεχνικού.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Οι μέρες περνάνε, ο χρόνος πιέζει και η ΑΕΚ εξακολουθεί να βρίσκεται στην αναζήτηση του νέου προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Νίκο Κωστένογλου

 Άλλωστε, μετά και τη νέα απώλεια βαθμών στο ματς με τον ΟΦΗ, ο Ίλια Ίβιτς είχε ξεκάθαρο στόχο να φτάσει οριστικά στον εκλεκτό για τον κιτρινόμαυρο πάγκο στα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε και η Ένωση να πάει με νέο προπονητή στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η αναζήτηση του νέου προπονητή και οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη με τους υποψήφιους γίνονται πλέον υπό αφόρητη πίεση, καθώς και η Τρίτη πλέον έχει περάσει και δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη.

Ο Ίβιτς βρίσκεται σε συνεχείς επαφές, όμως μέχρι στιγμής δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ πως έχει προχωρήσει κάποια περίπτωση σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορεί να θεωρείται «κλεισμένη».

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης θα έχει ακόμα μια σειρά επαφών και κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας, γνωρίζοντας φυσικά και ο ίδιος ότι ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του. Αυτό που θα επιδιώξει όμως είναι να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια για να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Άλλωστε, όπως έχουμε επισημάνει, στόχος του Ίβιτς είναι να φτάσει σε συμφωνία με έναν προπονητή που θα τον εμπνέει και θα πετύχει στο έργο του, προκειμένου να βγάλει την ΑΕΚ από το αδιέξοδο και να την οδηγήσει στην επόμενη μέρα.

Το όνομα του Μάρκο Νίκολιτς υπάρχει πάντα ως επιλογή στο τραπέζι, ωστόσο ο Ίβιτς βρίσκεται σε επαφές και με κάποια ακόμα ονόματα προπονητών που έχουν προκύψει στην πορεία της αναζήτησής του. Από αυτές τις τελικές επαφές που θα έχει, θα καταλήξει και στον εκλεκτό. Και η σημαντική αυτή απόφαση πρέπει να παρθεί πλέον όσο πιο άμεσα γίνεται…

To Top