ΑΠΟΨΕΙΣ

Αχ, βρε Άρη! Κέρδισες το… ΠΟΚ 4 για πλάκα και κατά συρροή, θέλεις και Ευρωπαϊκή αδειοδότηση;

Τρομακτικά πράγματα βιώνουν οι νέες γενιές, γιατί για τους παλαιότερους, οι “σφαγές”, οι τρικλοποδιές και τα εμπόδια ήταν σε καθημερινή βάση.

Πόσες καταγγελίες ποδοσφαιριστών του Άρη από την εποχή της χούντας, μέχρι το μπαράζ του Βόλου ή και μετέπειτα δεν έχουν καταγραφεί; Όλοι μιλούν για “πραξικόπημα” τώρα, αλλά μήπως η ιστορία των “πραξικοπημάτων” δεν είχε ξεκινήσει πολύ παλιά;

Εδώ άλλαξε ο νόμος εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου για να μην στεφθεί πρωταθλητής ο Άρης και να εξαναγκαστεί στο μπαράζ του Βόλου  το 1980, όταν τερμάτισε ΠΡΩΤΟΣ στο πρωτάθλημα, πρώτος και πρωταθλητής το 1980, εδώ θα κάνουν πίσω “μπροστινοί”, “πισινοί”, “οικογενειάρχηδες”, “εξυγιαντές” κ.ο.κ. εκεί θα κολλήσουμε;

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Άρης έκανε ένα τεράστιο λάθος: Κέρδισε το… ΠΟΚ 4 (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ο πάντα… συνέταιρος ΠΑΟΚ, συγγνώμη, αλλά είναι τόσο κραυγαλέο) για πολλές φορές, κατά… συρροή! Δεν ήξερε, δεν ρώταγε; Έσπασε ρεκόρ στον αγωνιστικό χώρο, έγραψε ιστορία, πήρε… καρυδάτα την 3η θέση (θα μπορούσε και 2η θέση, αρκεί να ήταν πιο. αποφασιστικός στις λίμνες και στους βούρκους που προέκυψαν.).

Ε, και; Θέλει και Ευρωπαϊκή αδειοδότηση;

Για να μην χτυπάμε το… πληκτρολόγιο περισσότερο και κουράζουμε, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα:

Ο Άρης είναι στο στόχαστρο και παλεύει να μείνει ζωντανός , παρά το λάθος του να κοιτάζει στα μάτια την διαπλοκή και το “κατεστημένο”

Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα!

To Top