Αψηφά την απειλή της FIFA η Λίβερπουλ και δηλώνει τους Βραζιλιάνους

Έτοιμη να συμπεριλάβει κανονικά στην αποστολή τους Φιρμίνο, Άλισον και Φαμπίνιο δείχνει η Λίβερπουλ για το ματς με τη Λιντς, αγνοώντας το «βέτο» που έθεσε η FIFA και τον άμεσο κίνδυνο να χάσει το ματς στα χαρτιά!

Κόντρα στην… κόντρα ανοίγει η Λίβερπουλ με τη FIFA, αρνούμενη να συμβιβαστεί με την απόφαση της δεύτερης να θέσει«βέτο» στη χρησιμοποίηση των Βραζιλιάνων διεθνών, που οι ομάδες της Premier League δεν άφησαν να ταξιδέψουν στις χώρες τους λόγω κορονοϊού. Οι Reds είναι αποφασισμένοι να παίξουν με τη… φωτιά και να δηλώσουν κανονικά τους Άλισον, Φαμπίνιο και Ρομπέρτο Φιρμίνο στην αποστολή για το ματς κόντρα στη Λιντς, αλλά και την αναμέτρηση κόντρα στη Μίλαν για τους ομίλους του Champions League (14/9).

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί πως λόγω των περιορισμών στις πτήσεις και την υποχρεωτική καραντίνα που ισχύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν δικαιολογείται η απαγόρευση που επέβαλε η FIFA και δείχνει σίγουρη ότι δεν θα απειληθεί με ήττα 3-0 αν προχωρήσει στη χρησιμοποίηση των παικτών. Ανάλογο ρίσκο καλούνται να αποφασίσουν αν θα πάρουν και η Λιντς με τον Ραφίνια, όπως και οι Μάντσεστερ Σίτι (Έντερσον, Γκάμπριελ Ζέσους), Τσέλσι (Τιάγκο Σίλβα) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Φρεντ).

To Top