ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αύξηση αποδοχών σε Κουέστα και αναπροσαρμογή της ρήτρας από Άρη…

Επισφραγίζεται με υπογραφές σήμερα η προφορική συμφωνία της προηγούμενης εβδομάδας, ανάμεσα σε Άρη και Χουλιάν Κουέστα για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Ισπανός γκολκίπερ, θα ακολουθήσει τον αρχηγό του Γιώργο Δεληζήση, καθώς τα έχει βρει σε όλους με τους ιθύνοντες του Άρη και το μόνο που απέμενε -όπως σας ενημερώσαμε χθες (θυμηθείτε ΕΔΩ)- ήταν να έρθει ο εκπρόσωπός του στη Θεσσαλονίκη, όπως κι έγινε.

Αρχικά, αυτό που συμφώνησαν οι δύο πλευρές είναι να αυξηθούν οι οικονομικές απολαβές του ποδοσφαιριστή, καθώς αυτές χωρίς τα μπόνους δεν αγγίζουν καν τις 80.00ο ευρώ. Θα υπάρξει μία “γενναία” αύξηση από πλευράς Άρη, προκειμένου να υπάρχει πλήρης ικανοποίηση από την πλευρά του ποδοσφαιριστής, ειδικά από τη στιγμή που η μέχρι στιγμής παρουσία του στην ομάδα είναι εξαιρετική.

Παράλληλα, θα υπάρξει και αναπροσαρμογή της ρήτρας αποδέσμευσής του, καθώς θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξουν σύντομα προτάσεις για την απόκτησή του, ειδικά αν η ομάδα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στην Ευρώπη.

Οι ιθύνοντες του Άρη όχι μόνο θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, αλλά θέλουν να το πετύχουν με τον ίδιο να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή του να παραμείνει, ενώ σκέφτονται και μακροπρόθεσμα, καθώς δεν είναι καν ακόμα 28 ετών και θα μπορέσει να φέρει σημαντικό οικονομικό κέρδος στην ομάδα.

To Top