Αύριο βγαίνουν τα εισιτήρια, στη «θύρα Δ» οι κίτρινοι

Αύριο αναμένεται να εκδοθούν από την εφορία τα εισιτήρια του αγώνα, ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Άρη την προσεχή Κυριακή, από τα οποία 1300 θα πάρει στα χέρια της η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, για τις ανάγκες του κόσμου της.

Μετά και το σχετικό «ΟΚ» του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή, ο οποίος επιλήφθηκε του θέματος, έπειτα κι από το αίτημα του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Θανάση Αθανασιάδη, οι φίλοι του Άρη θα μπορέσουν να μεταβούν μαζικά στην ακριτική πόλη, ώστε να στηρίξουν την ομάδα τους. Ήδη ο Μπιτσαξής, έστειλε την εισήγησή του, κατά την οποία επιτρέπει την μετακίνηση των οπαδών του Άρη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης. 

Παράλληλα, θα υπάρχουν και άνθρωποι της ασφάλειας του Άρη, ώστε να μην υπάρξει το οτιδήποτε, αν και οι οπαδοί των «κίτρινων» έχουν διδάξει και στο παρελθόν μαθήματα συμπεριφοράς, δίνοντας παντού τα διαπιστευτήριά τους.

 Τέλος, να σημειωθεί πως οι Αρειανοί θα φιλοξενηθούν στη «Θύρα Δ» του γηπέδου των Πηγαδίων, εκεί δηλαδή όπου μπαίνουν όλοι οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας, στο πέταλο ακριβώς πίσω από την εστία (πίσω από την άλλη δεν υπάρχουν κερκίδες).

 

To Top