ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αύριο η συνάντηση με Καστρίτη, ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας

Ο Γιάννης Καστρίτης αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη και αύριο θα συναντηθεί με τους διοικούντες της ΚΑΕ Άρης προκειμένου να συζητήσουν και να συμφωνήσουν στην πιθανή ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο 41χρονος κόουτς βρίσκεται σε δίαυλο επικοινωνίας όλο αυτό το χρονικό διάστημα με τους ανθρώπους της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, ενώ αύριο θα γίνει τελικώς και η συνάντηση των δύο πλευρών αφού ο Καστρίτης αναμένεται να αφιχθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Οι δυο πλευρές θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε ποιο δρόμο είναι οι συζητήσεις και να επικυρώσουν τη συμφωνία, ώστε να τεθεί επί τάπητος το πλάνο για τη νέα σεζόν.

Υπενθυμίζουμε πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσει η ΚΑΕ τον αγωνιστικό σχεδιασμό σύμφωνα με τα “θέλω” του Έλληνα τεχνικού και παράλληλα να συμμετέχει η ομάδα είτε στο Basketball Champions League αν πάνε τέσσερις ομάδες είτε στο Eurocup. Βέβαια, αυτό θα εξαρτηθεί και από τις αποφάσεις της ΑΕΚ, του Προμηθέα και του Περιστερίου.

Θα είναι σε κάθε περίπτωση ένα κρίσιμο διάστημα για να μπουν οι βάσεις για να ανοίξει ο δρόμος προς την ανανέωση της συνεργασίας.

To Top