Αύριο κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων της ΑΕΛ στον αγώνα με τον Άρη

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ Λεμεσού ενημέρωσε τους φιλάθλους της για την κυκλοφορία των εισιτηρίων στον αγώνα με τον Άρη από αύριο Δευτέρα. Διευκρινίζει ωστόσο ότι αφορά μόνο τους φιλάθλους της.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά: «Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ ανακοινώνει ότι η έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό αγώνα του 2ου Προκριματικού γύρου του UEFA EUROPA LEAGUE ανάμεσα στην ομάδα μας και τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, θα ξεκινήσει την Δευτέρα (29/07) από το AEL OFFICIAL SHOP.

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΛ.

Όπως έγινε στον πρώτο αγώνα στην Θεσσαλονίκη για τους φίλους της ΑΕΛ, οι φίλαθλοι του ΑΡΗ θα πρέπει να απευθυνθούν προς την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για να αγοράσουν το εισιτήριο τους. Με εντολή της αστυνομίας και της αρχής του σταδίου για λόγους ασφαλείας ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ η είσοδος σε κανένα φίλαθλο της φιλοξενούμενης ομάδας (είτε φέρει διακριτικά είτε όχι) στις κερκίδες των φίλων της ΑΕΛ ακόμα και εάν εξασφαλίσει εισιτήριο.

Η ΑΕΛ θα έχει στη διάθεση της τις εξής κερκίδες: «Γεώργιος Καραπατάκης» (Δυτική), «AJK GROUP» (Ανατολική), «Πετρολίνα» (Νότια). Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ θα έχουν στη διάθεση τους την κερκίδα «Λάρνακα» (Βόρεια)

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη (01/08) στις 20:00 στο γήπεδο «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ» στη Λάρνακα.

Γενική Είσοδος 15€

VIP 30€

Παιδικό: 1€ (κάτω των 14 χρονών)

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ AEL OFFICIAL SHOP

Δευτέρα (29/07): 09:00-18:00

Τρίτη (30/07): 09:00-18:00

Τετάρτη (31/07): 09:00-13:00, 15:00-!8:00

Πέμπτη (01/08): 09:00-17:00

– Για την αγορά του εισιτηρίου, θα πρέπει απαραιτήτως όλοι οι φίλαθλοι να προσκομίσουν την κάρτα φιλάθλου τους όπως και στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

– Την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ θα ανοίξουν εκδοτήρια στο γήπεδο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ και για αυτό το λόγο οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να προμηθευτούν το εισιτήριο τους πριν αναχωρήσουν για την Λάρνακα.

– Τα εισιτήρια επίσης θα είναι διαθέσιμα και ηλεκτρονικά προς τους φίλους της ομάδας μέσω της γνωστής διαδικασίας.

– Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας VIP, LION PREMIUM και LION δικαιούνται είσοδο με την κάρτα διαρκείας τους στην κεντρική Θύρα «Γεώργιος Καραπατάκης» (Δυτική Bridgestone).

-Τις κάρτες διαρκείας θα μπορούν να τις παραλάβουν από το AEL OFFICIAL SHOP από την προσεχή Δευτέρα (29/07) στις ώρες λειτουργίας της Μπουτίκ. Επίσης όσοι επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο Διαρκείας τους κατηγορίας LION και να έχουν δωρεάν είσοδο στον αγώνα.

– Ωράριο λειτουργίας έκδοσης κάρτας φιλάθλου στο Τσίρειο Στάδιο: Δευτέρα (29/07) 15:00-19:00, Τρίτη (30/07) 15:00-19:00 Τετάρτη (31/07) 15:00-19:00 και Πέμπτη (01/08) 13:00-16:00.

– Κάθε φίλαθλος θα πρέπει οπωσδήποτε να κάθεται στην θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο του.

– Παρακαλούνται οι φίλαθλοι οι οποίοι θα αγοράσουν εισιτήριο για την κερκίδα Γεώργιος Καραπατάκης να χρησιμοποιήσουν τις σωστές εισόδους. Από την είσοδο 1 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων των τμημάτων: Αγγλισίδες, Πυργά, Ορόκλινη και Bridgestone (Lion Premium και Lion) και από την είσοδο 2 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων των τμημάτων: Ξυλοτύμπου, Λεύκαρα, Άγιος Νικόλαος και Υδρόγειος.

– Οι κάτοχοι εισιτηρίων για τα VIP (τμήμα Αγία Μαρίνα) θα μπορούν να εισέρχονται από την είσοδο των επισήμων, καθώς και από τις εισόδους 1 και 2.

– Τονίζεται σε όλο το φίλαθλο κοινό ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, τα ρατσιστικά συνθήματα, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

-Επίσης οι διάδρομοι όλων των κερκίδων πρέπει να είναι κενοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Προτρέπουμε τους φίλους της ομάδας μας να ακολουθήσουν τις οδηγίες της ΑΕΛ, να σεβαστούν το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις του γηπέδου ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ που θα μας φιλοξενήσει για μια μεγάλη Ευρωπαϊκή βραδιά».

To Top