ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αύριο ο Ηρακλής στο Διαιτητικό της ΕΠΟ, περίεργη φημολογία για Παπαθανασάκη και Πορτουλίδη

Αύριο θα εκδικαστεί η προσφυγή του Ηρακλή στο Διαιτητικό για το θέμα του Πουρτουλίδη και την αφαίρεση βαθμών. Υπάρχει όμως και το δεύτερο μέτωπο που αφορά την μη αδειοδότηση.

Όπως αναφέρει το iraklis1908.gr: “Το δεύτερο μέτωπο αφορά στη μη αδειοδότηση της ΠΑΕ Ηρακλής, που συνεπάγεται υποβιβασμό στη Football League. H απόφαση θα ληφθεί στο επόμενο ΔΣ του συνεταιρισμού και θα προσβάλει εκ νέου ο Ηρακλής στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θεωρώντας μη νόμιμη την ποινή του υποβιβασμού επειδή δεν έχει περιληφθεί στον ΚΑΠ, στην προκήρυξη του πρωταθλήματος και στον Κανονισμό Αδειοδότησης.

Αυτό προκύπτει και από το περιεχόμενο της έφεσης που κατέθεσε ο Ηρακλής προς την Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης, αλλά παραιτήθηκε πριν συζητηθεί”.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Arenafm.gr “Ο Παπαθανασάκης ζήτησε από την πλευρά του Νίκου Πουρτουλίδη να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο όπως επίσης και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Βέβαια το προηγούμενο 24ωρο γίνονταν προσπάθειες από το Νίκο Καγιούλη ο πρώην αρχηγός του Ηρακλή να βρεθεί στην Αθήνα και στην ΕΠΟ για να υπερασπιστεί τη θέση τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας που υπηρέτησε φορώντας τη φανέλα και το περιβραχιόνιό της”.

To Top