Αύριο “πέφτουν” οι υπογραφές με Πουλίδο

Ο Ρουμπέν Πουλίδο είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη. Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο δυο χρόνων με τους κίτρινους! Αυτό θα γίνει αύριο Σάββατο.

Όπως σημειώσαμε και νωρίτερα, ο Πουλίδο έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και ξεκίνησε αμέσως για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο Πουλίδο ήδη έχει περάσει σε μεγάλο βαθμό τις εξετάσεις, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το βράδυ.

Από κει και πέρα, ο ποδοσφαιριστής μετά το ταξίδι αλλά και τις εξετάσεις είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος και γι αυτό λόγο άνθρωπος του Άρη τον οδήγησε στο ξενοδοχείο που θα διαμένει αυτές τις μέρες, ώστε να ξεκουραστεί.

Εφόσον όλα πάνε καλά σε ότι αφορά τις εξεπτάσεις θα μπουν οι υπογραφές. Αυτό θα γίνει αύριο Σάββατο. Σήμερα δεν υπάρχει καθόλου χρόνος. Στη συνέχεια μπορεί και αύριο να αναχωρήσει για την Ιταλία ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο 33χρονος αμυντικός θα είναι είναι ο ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές που μπορεί να αποκτήσει ο Άρης, ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας. Ο Ισπανός αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης, συμφώνησε με τους κίτρινους για διετές συμβόλαιο.

To Top