Aναβολή τελικά, την Τρίτη η κρίσιμη συνάντηση των φορέων

Η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση που θα έκρινε το μέλλον του Άρη, σε ποια κατηγορία δηλαδή θα αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν, αναβλήθηκε για αύριο.Ολοι οι εμπλεκόμενοι ειδοποιήθηκαν μέσω SMS για τη συγκεκριμένη αλλαγή, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα μη ενημέρωσης.

Η συνεδρίαση είχε προγραμματιστεί για σήμερα το βράδυ, μετά το φιλικό με τη Γιαβόρ όμως λόγω του προχωρημένου της ώρας και της πιθανής απουσίας των νομικών, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί αύριο στις 12.00 το μεσημέρι, ώστε να παραβρεθούν όλοι στην πιο κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του συλλόγου.

Η ουσία δεν αλλάζει…

Όπως επισημάναμε και νωρίτερα:

Ξεκάθαροι οι όροι: ζητούνται ειλικρίνεια (όχι… θα), θάρρος για τομές και γενναίες αποφάσεις, τολμηρά πρόσωπα που θα αναλάβουν να χαράξουν την πορεία της «επόμενης μέρας»!

Οι φορείς του 100χρονου συλλόγου (ΚΜΑ, ΑΣ, ΠΑΕ) καλούνται να πάρουν μια ιστορική απόφαση αφού ζυγίσουν όλα τα δεδομένα: ο Άρης θα συνεχίσει τον αβέβαιο δρόμο (χωρίς εγγυήσεις) στη Β΄ εθνική με βάση τα όσα τραγελαφικά βίωσε επί σειρά μηνών με τη διοίκηση Στεφανίδη ή θα βρει διέξοδο στα προβλήματά του, μέσα από τον εκούσιο υποβιβασμό στη Γ΄ εθνική και την ειδική εκκαθάριση, ο οποίος και πάλι δεν αποτελεί την σίγουρη οδό για την κάθαρση και την επανεκκίνηση;

Η είδηση ότι (όπως έκαναν ΚΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας) μπορεί μια ΠΑΕ να κάνει ειδική εκκαθάριση και να επιστρέψει με νέο ΑΦΜ χωρίς χρέη στη Β΄ εθνική άλλαξε τα δεδομένα στον κιτρινόμαυρο χάρτη!

ΚΜΑ, ΑΣ και ΠΑΕ εξετάζουν όλες τις πτυχές, σήμερα θα έχουν επαφές με ΕΠΟ και νομικούς και  θα κληθούν να πάρουν τις αποφάσεις τους!

Εάν τελικά διασφαλίζεται ότι η ΠΑΕ Άρης εφόσον υποβιβαστεί εκούσια στην Γ΄ εθνική θα απαλλαγεί από χρέη και νομικές εμπλοκές τρίτων (π.χ. Σκόρδας, Ζαμπέτας, Αθανασιάδης, Ματθαίου), τότε η ζυγαριά γέρνει προς αυτήν την απόφαση.

Οι ώρες είναι κρίσιμες και ιστορικές… Ο Άρης, οι φορείς, ο κόσμος του, όλη η οικογένεια βρίσκονται μπροστά σε ένα ιστορικό δίλημμα…

To Top