Αύριο το πρώτο εντός έδρας ματς για το μπέιζμπολ

Παρότι το πρωτάθλημα μπέιζμπολ οδεύει προς το τέλος του, η ομάδα του Άρη πρόκειται να δώσει αύριο, Κυριακή (11:00), το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της για τη φετινή περίοδο! Θα υποδεχθεί το Μαρούσι 2004 στους Ταγαράδες και θα προσπαθήσει για το καλύτερο, όπως δήλωσε στο PRESSARIS ο έφορος αλλά και παίκτης της ομάδας, Στράτος Καδόγλου.

«Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα, η οποία μέχρι στιγμής συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα. Το Μαρούσι 2004 διαθέτει καλό υλικό και αποτελεί έναν πολύ αξιόμαχο αντίπαλο. Παρόλα αυτά, εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Παράλληλα, ο παίκτης των «κίτρινων» εξήγησε για ποιο λόγο η ομάδα του δεν έχει ξαναπαίξει φέτος ως γηπεδούχος: «Από την στιγμή που η Ομοσπονδία του μπέιζμπολ δεν εισπράττει κρατική επιχορήγηση, οι οικονομικές δυσκολίες για τις ομάδες είναι μεγάλες. Είναι πολύ δύσκολο να αντέξουν τη δαπάνη των μετακινήσεων. Φέτος, αρκετά παιχνίδια έχουν δοθεί στα χαρτιά, καθώς οι εκάστοτε φιλοξενούμενες ομάδες δεν παρουσιάστηκαν. Αυτός είναι και ο λόγος, που το αυριανό παιχνίδι είναι το πρώτο που θα δώσουμε στην έδρα μας. Εμείς είμαστε η μοναδική ομάδα στη Θεσσαλονίκη και προκειμένου να αποφύγουμε την αγωνιστική απραξία, προσπαθούμε, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, να μην απουσιάζουμε από κανένα παιχνίδι».

Ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα απουσιών, αλλά αυτό δε δείχνει να τους πτοεί, όπως υπογράμμισε ο Στράτος Καδόγλου: «Η ομάδα μας, δυστυχώς, κατεβαίνει ελλιπής, καθώς κάποια παιδιά υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία, ενώ παράλληλα δύο παίκτες μας ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Βέβαια, και το Μαρούσι 2004 πρόκειται να φτάσει εδώ έχοντας δύο βασικές ελλείψεις και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούμε».

Ο αρχικός στόχος της ομάδας, που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει χαθεί και ο Άρης στρέφεται, πλέον, σε ένα καλό πλασάρισμα στα πλέι οφ. «Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε τη χρονιά με στόχο το πρωτάθλημα, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμέναμε. Μία ομάδα της Αθήνας, αποτελούμενη μόνο από Κουβανούς, διασπάστηκε καθώς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα οι παίκτες της να απορροφηθούν από τις υπόλοιπες ομάδες. Επομένως, οι άμεσοι ανταγωνιστές μας ενισχύθηκαν και πλέον μπορούμε να ελπίζουμε μόνο στα πλέι οφ. Μετά το αυριανό παιχνίδι θα απομένουν ακόμη τρία για την κανονική περίοδο, σε Πάτρα και Αθήνα. Με δύο νίκες σε αυτά, θα πάρουμε την πρόκριση ως 4οι».

To Top