Βάζει πάλι Θεσσαλονίκη η Swiss

H SWISS ακολουθεί μια νέα στρατηγική με την ονομασία «Next-Generation Airline of Switzerland».

Στο πλαίσιο της νέας, αυτής στρατηγικής, επενδύει δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα που αφορούν την ανανέωση του στόλου, την πρόσθεση νέων ελκυστικών προορισμών, αλλά και την αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών της. Έτσι λοιπόν, με την έναρξη του νέου καλοκαιρινού προγράμματος, προστίθενται 22 νέοι ευρωπαϊκοί προορισμοί στο δίκτυο της Ζυρίχης και 16 εβδομαδιαίες πτήσεις που θα συνδέουν την Γενεύη με το Λουγκάνο. Επίσης, η SWISS αλλάζει την καμπίνα σε όλα τα AIRBUS που εκτελούν πτήσεις στην Ευρώπη, όπως παράλληλα ανανεώνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται κατά τη διάρκεια των πτήσεων, στην οικονομική θέση.

 

Η Θεσσαλονίκη ανάμεσα στους 22 νέους ευρωπαϊκούς προορισμούς της SWISS

Η SWISS προσθέτει 22 νέους προορισμούς στο ευρωπαϊκό δίκτυο της Ζυρίχης. Αναλυτικότερα οι πτήσεις για: Νάπολι, Μπάρι, Μπιλμπάο, Πόρτο, Τουλούζ, Λειψία, Δρέσδη, Γκρατς, Γκέτεμποργκ, Ελσίνκι, Ρίγα, Κρακοβία, Λιουμπλιάνα, Σαράγεβο, Σόφια και Ζάγκρεμπ θα πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια όλου του έτους, ενώ προορισμοί, όπως η Θεσσαλονίκη, η Σμύρνη, το Παλέρμο, το Μπρίντιζι, η Μάλτα και το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλλα, θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Παράλληλα, αυξάνει το εύρος των υπηρεσιών της από το αεροδρόμιο της Γενεύης, συνδέοντας με εβδομαδιαίες πτήσεις την Κέρκυρα και το Ηράκλειο. Επιπλέον, θα προστεθούν 16 πτήσεις την εβδομάδα, από Γενεύη προς Λουγκάνο. Συνεπώς, οι καινοτομίες αυτές διαμορφώνουν ένα εξαιρετικά ελκυστικό πρόγραμμα απευθείας πτήσεων από την Ελβετία.

Συγχρόνως, αξίζει να σημειωθεί πως η SWISS σε συνεργασία με την θυγατρική της, Edelweiss Air, συνδέει και φέτος το καλοκαίρι την Ελβετία με διάφορους ελκυστικούς προορισμούς στην Ελλάδα όπως: Ηράκλειο, Κως, Ρόδος, Σαντορίνη, Μύκονος και Κέρκυρα, ενώ πετά και στη Λάρνακα.

Πηγή: driveandtravel.gr

To Top