ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βάζει “πωλητήρια” σε παίκτες η Λας Πάλμας – Tι αναφέρουν οι Ισπανοί για Άρη και Ματέο…

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ, παρουσίασε τον νέο τεχνικό διευθυντή του ισπανικού συλλόγου, Ρόκο Μαϊορίνο, αποκαλύπτοντας οικονομικά στοιχεία και το πως θα πορευτούν από εδώ και στο εξής…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της Λας Πάλμας, υπάρχει αυτή τη στιγμή “τρύπα” πέντε εκατομμυρίων στην ομάδα, από την αποτυχία της και φέτος να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου και η οποία θα καλυφθεί με τις πωλήσεις ορισμένων παικτών, προκειμένου να ενισχυθεί και το μπάτζετ για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “tintaamarilla.es”, η λίστα αποτελείται από τους Σέρχιο Αραούχο, Ματέο Γκαρσία, Τάνα Ντομίνγκες και Ρουίζ Ντε Γκαλαρέτα, αλλά και οι δανεικοί, Μπίγας και Ριβέρα.

Όσον αφορά τον Ματέο Γκαρσία, αναφέρει: “Ο Ματέο Γκαρσία έχει μία αξιόλογη χρονιά στην Ελλάδα, όπου έχει γίνει είδωλο ήδη για τους Έλληνες οπαδούς. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που τον θέλουν από την συγκεκριμένη χώρα, αν και ο Άρης θέλει να αποφύγει κάθε ενδιαφέρον και έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1.500.000 ευρώ.

Αυτή είναι η πρόταση που υπάρχει, ενώ δεν βοηθά την Λας Πάλμας για κάτι καλύτερο, το γεγονός πως τελειώνει το συμβόλαιό του το 2020. Η Λας Πάλμας έχει το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη για μία μελλοντική μεταγραφή και η Ινστιτούτο Κόρδοβα το 20%”.

 

To Top