ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βάζει τις βάσεις για πρόκριση στο Κύπελλο ο Άρης, ανακοινώνει την αποστολή ο Μάντζιος

Η προετοιμασία… εξπρές, για τον πρώτο φετινό αγώνα Κυπέλλου, ολοκληρώνεται σήμερα για τον Άρη, που αύριο (20/1, 15:00) υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί μόνο με ομάδες της Super League 1, λόγω κορωνοϊού.

Στόχος των παικτών του Άκη Μάντζιου, είναι μία νίκη με καθαρό σκορ, προκειμένου στην ρεβάνς της Τρίπολης σε μία εβδομάδα, να είναι πιο απλή διαδικασία γι αυτούς, η πρόκριση στους “8”.

Ο προπονητής του Άρη, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία δεν αναμένεται να έχει απουσίες, καθώς ο Φακούντο Μπερτόγλιο ακολούθησε χθες το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και θα τεθεί στην διάθεσή του.

Η ψυχολογία είναι κάτι πάνω στο οποίο δούλεψε πολύ χθες, ο 52χρονος προπονητής, καθώς η προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε εξαιρετικά δύσκολη, με τον Άρη να γνωρίζει δύο ήττες και μία ισοπαλία, δίχως να έχει σκοράρει σε κάποιο από αυτά τα τρία ματς. Όπως τους είπε και χθες ο Μάντζιος: «δεν αλλάζουμε την φιλοσοφία μας, με δουλειά και επιμονή θα έρθουν τα γκολ και οι νίκες. Xθες δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε, θα το πάρουμε όμως στη συνέχεια εφόσον συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι. Aπό εμάς αποκλειστικά εξαρτάται να το γυρίσουμε. Τώρα σκεφτόμαστε το κύπελλο είναι θεσμός που θέλουμε να προχωρήσουμε».

Το Κύπελλο είναι ένας μεγάλος στόχος του Άρη, που πέρσι έφτασε μία… ανάσα από τον τελικό, αλλά γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από την ΑΕΚ στα ημιτελικά.

To Top