Βάζουν πρώτα τον Άρη οι Κουέστα, Σούντγκρεν και Ματίγια

Τα ανοιχτά μέτωπα που έχει ο Άρης τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πολλά και τα οποία πρέπει να λυθούν προκειμένου ο σύλλογος να κάνει το παρακάτω βήμα.

Το πρώτο και άμεσο είναι η δικαίωση των κιτρινόμαυρων στο θέμα της αδειοδότησης. Ο Θόδωρος Καρυπίδης περιμένει τα ευχάριστα ώστε η ομάδα να συμμετέχει κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Έπειτα υπάρχει η συνάντηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Άρης με τον Χερμάν Μπούργος για το πως θα κινηθούν οι δύο πλευρές ενόψει της νέας σεζόν. Παρά τα δημοσιεύματα που έχουν βγει κατά καιρούς περί αποχώρησης του Αργεντίνου προπονητή κάτι τέτοιο δεν υφίσταται ενώ οι δύο άνδρες θα συζητήσουν και τα μεταγραφικά.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τα ονόματα των Κουέστα, Σούντγκρεν και Ματίγια. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, επιθυμία του Άρη είναι να κρατήσουν και τους τρεις διότι είναι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα παρουσία τους στην ομάδα. Επιθυμία όμως και των τριών παικτών είναι να συνεχίσουν στον Άρη. Ο τελευταίος μάλιστα είχε εξαιρετική παρουσία στα πλέι οφ και θεωρείται απαραίτητος για την επόμενη μέρα. Με Κουέστα και Σούντγκρεν, προφανώς και υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, λόγω εμπλοκής κι άλλων ομάδων αλλά αμφότεροι βάζουν ως προτεραιότητα τους κιτρινόμαυρους. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

To Top