Βάζουν στην άκρη η κινδυνολογία και το χέρι στην… τσέπη για άρθρο 44 και νόμο Ορφανού

Ένα από τα καυτά θέματα της κιτρινόμαυρης ατζέντας είναι αναμφισβήτητα η καταβολή των δόσεων για να μη χαθεί η ρύθμιση του άρθρου 44 και του νόμου Ορφανού.

Το τελευταίο, ούτε ως σκέψη δεν περνάει από τους ανθρώπους του Άρη, μια και όλοι γνωρίζουν ότι εάν ο σύλλογος δεν είναι συνεπής στην καταβολή των δόσεων (υπολογίζεται ένα ποσό της τάξης των 100.000 ευρώ) τότε χάνονται οι ρυθμίσεις και «επιστρέφει» το αρχικό ποσό των χρεών. Μια εξέλιξη ταφόπλακα, την οποία όλοι απεύχονται.

Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες αναπτύχθηκε μια κινδυνολογία για το αν συμβεί και το τι θα συμβεί εάν στις 31 Οκτωβρίου ο Άρης δεν καταφέρει να καταβάλει το απαιτούμενο ποσό.

Δικαιολογημένα υπάρχει ανησυχία στις τάξεις του κόσμου. Με καθησυχαστικά λόγια, όπως και με αφορισμούς τα χρέη δεν πληρώνονται.

Όπως όμως  διαβεβαιώνουν οι άνθρωποι του Άρη, αυτή τη στιγμή μια είναι η λύση: να μπει στην άκρη η κινδυνολογία και φυσικά να μπει το χέρι στην… τσέπη, ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για να ξεπεράσει και αυτόν τον σκόπελο ο σύλλογος. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι προσπάθειες και ολοκληρώνονται ώστε στις 31 Οκτωβρίου να κλείσει θετικά το θέμα αυτό, παράλληλα με την όποια δράση στα υπόλοιπα ανοιχτά θέματα.

Κανείς, άλλωστε, στον Άρη δεν έχει το δικαίωμα να «παίζει με τη φωτιά» σε μια τόσο λεπτή και κρίσιμη υπόθεση, όπως είναι η ρύθμιση των χρεών στο άρθρο 44 και τον νόμο Ορφανού.

Πρέπει,επίσης, να σημειωθεί ότι η εξόφληση των ρυθμίσεων αυτών είναι στο τελικό στάδιο, αφού απομένουν 2-3 δόσεις ακόμη για να κλείσει οριστικά ο εφιάλτης αυτός.

Θα ήταν έγκλημα, λοιπόν, τώρα στο τέλος να μην είναι συνεπής ο Άρης. Για την ώρα, υπάρχει η δέσμευση ότι οι δόσεις θα πληρωθούν κι αυτή τη φορά κανονικά, όσο κι αν ο Άρης είναι βυθισμένος στα οικονομικά προβλήματα.

 

To Top