Βάζουν το “εγώ” πάνω από την λύση-σωτηρία του Άρη!

Πέρα από το αγωνιστικό “μέτωπο”, ο Άρης έχει μπροστά του να διαβεί ένα… βουνό σε ότι αφορά την εκκαθάριση της ΠΑΕ και την λύση-σωτηρία για την απαλλαγή του συλλόγου από χρέη μιας δεκαετίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Για όσους δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, ο Άρης βρίσκεται στο “Γολγοθά” της Γ’ εθνικής, όχι από… καπρίτσιο ή διαστροφή, αλλά για να αποδράσει από το αδιέξοδο που δημιούργησε η κακοδιαχείριση και οι λανθασμένες διοικητικές ενέργειες χρόνων.

Κάτω από αυτό το ασφυκτικό πλαίσιο και ενώ ετοιμάζεται η διαδικασία της λύσης της ΠΑΕ από τον Γιώργο Γαλανό και τους συνεργάτες του, οι οποίοι έχουν το “τιμόνι” στην πιο δύσκολη συγκυρία των 100 χρόνων, προκύπτουν ενέργειες και “θέλω” που βάζουν το “εγώ” πάνω από τη σωτηρία του Άρη, προκαλώντας τον προβληματισμό και στον 46χρονο επιχειρηματία και στον κόσμο της ομάδας.

Άνθρωποι που επέλεξαν να γράψουν το όνομά τους στην επόμενη μέρα της επανεκκίνησης, εγκλωβίζονται στην εσωστρέφεια και στα προσωπικά συμφέροντα με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να τιναχθεί στον… αέρα, όλη η προσπάθεια.

Αυτά προς το παρόν. Εάν χρειαστεί θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.

To Top