ΜΠΑΣΚΕΤ

“Βάλσαμο” η διακοπή, ας βελτιωθεί γιατί δεν αξίζει το 1-5

Το ρεκόρ 1-5 σαφώς και δεν αρέσει, σαφώς και δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα που έχει αυτό το ρόστερ, αν δεν απουσίαζε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, όμως η πραγματικότητα έχει διαμορφωθεί και δεν αλλάζει. Αυτό που αλλάζει είναι το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Από τη στιγμή που και χθες ξεκαθαρίστηκε από την ιδιοκτησία ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής στην τεχνική ηγεσία, ο Σούλης Μαρκόπουλος καλείται «οπλισμένος» με την στήριξη του Δημήτρη Γουλιέλμου να αλλάξει ρότα το καράβι του Άρη.

Δεν χωρά αμφιβολία πως έχει αρκετά ελαφρυντικά, τα οποία του… προσέφερε η καθυστερημένη στελέχωση του ρόστερ λόγω κακών χειρισμών της διοίκησης (του Γουλιέλμου δηλαδή), αλλά είναι προφανές ότι έχει και ο ίδιος ο Μαρκόπουλος μερίδιο ευθύνης στην κακή πορεία του Άρη, όχι μόνο η ιδιοκτησία ή οι παίκτες.

Αλλαγές θα γίνουν προφανώς, χρειάζεται στο διάστημα της διακοπής να ηρεμήσουν όλοι, να συζητήσουν τι φταίει και να το αλλάξουν μέσα από τις προπονήσεις.

Ο Άρης δεν έχει σαν ποιότητα ρόστερ για να είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 1-5, αλλά αυτό οφείλει να το αποδείξει μέσα στο παρκέ. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν το έχει κάνει…

To Top