ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βάλσαμο η διακοπή για ανάσες, αλλά και… αντεπίθεση

Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας έρχεται σε μια χρονική περίοδο, που ο Άρης την είχε μεγάλη ανάγκη, λόγω της συσσωρευμένης κούρασης και επιβάρυνσης των παικτών, αποτελώντας ουσιαστικά βάλσαμο για την ομάδα.

Το τελευταίο εικοσαήμερο ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, με συνεχόμενα πολύ σημαντικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τους κιτρινόμαυρους να αγωνίζονται, ανά τρεις ημέρες και να δίνουν δύο αγώνες για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών.

Οι παίκτες απολαμβάνουν από χθες (18/02), το τριήμερο ρεπό, που τους έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης και η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (21/02), ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Προμηθέα (02 ή 03/03), αλλά και το νοκ άουτ ματς με την Προμετέι (06/03), για τα πλέι οφ του EuroCup.

Παρά τις απουσίες των διεθνών, ο Άρης θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί αυτές τις περίπου δύο βδομάδες, προκειμένου να ξεκουραστεί και να μαζέψει πάλι δυνάμεις για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν, όπου θα κριθούν τα πάντα.

To Top