Βάπτισμα του πυρός για Φλιώνη, ενός παιδιού “υπόδειγμα” μαθητή και παίκτη από τις ακαδημίες του Άρη!

Ο Δημήτρης Φλιώνης έκανε χθες το ντεμπούτο του στην Α1 με την φανέλα του Άρη, λίγες βδομάδες αφού ενηλικιώθηκε και λίγες μέρες αφού ολοκλήρωσε τις πανελλήνιες εξετάσεις του!

Ο διεθνής στις μικρές Εθνικές ομάδες γκαρντ είναι το νέο ταλέντο των ακαδημιών του Άρη, συνεχίζοντας την παράδοση και παίρνοντας σκυτάλη από τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Σάσα Βεζένκοφ.

Πρόκειται για ιδιαίτερη περίπτωση παίκτη, διότι είναι υπόδειγμα μαθητή καταρχήν και μετά έρχεται το μπάσκετ. Ο Φλιώνης είναι αριστούχος μαθητής και αυθεντικό ταλέντο που έχει τρομακτικά προσόντα για να εξελίξει μέσα από συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αποφάσισε φέτος ότι προτεραιότητά του ήταν οι σπουδές του, τα μαθήματά του και έτσι αφοσιώθηκε στο διάβασμά του με στόχο να περάσει στο πανεπιστήμιο (Ιατρική ή Πολυτεχνείο οι επικρατέστερες σχολές).

Μόλις ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις, επανήλθε στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας και χθες ο Δημήτρης Πρίφτης του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο ντεμπούτο του σε έναν ημιτελικό πρωταθλήματος για σχεδόν 7 λεπτά και να σκοράρει και για πρώτη φορά!

To Top