Βάση η άμυνα και… επίθεση για ένα νέο ξεκίνημα

Ο Άρης βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Το γνωρίζουν όλοι, πολύ περισσότερο, αυτοί που βρίσκονται μέσα στην ομάδα. Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανθρακικό ολοκληρώνεται σήμερα, με ένα και μοναδικό στόχο: την νίκη για μια νέα αρχή.

Ο Νίκος Πασιαλής και ο Δημήτρης Μπουγιουκλής τόνισαν μιλώντας στην ομάδα ότι «η ήττα από τα Γιάννινα θα μας κάνει ένα μικρό καλό», με το σκεπτικό ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο συσπειρωμένη και αποφασισμένη να τα δώσει όλα για το «τρίποντο» στην Κομοτηνή.

Το τεχνικό δίδυμο των κίτρινων έδωσε τα στίγμα του δια στόματος Πασιαλή τονίζοντας ότι: «Πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα την άμυνά μας, να μη δεχθούμε γκολ, διότι εκεί είναι το μεγάλο φετινό μας πρόβλημα. Να κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα. Ας ελπίσουμε, λοιπόν, ότι θα λειτουργήσει θετικά αυτή η ήττα από τα Γιάννινα».

Ο Πασιαλής ήταν ξεκάθαρος δίνοντας το μήνυμα της νίκης στην ομάδα. «Δεν νομίζω πως είναι φόβητρο, ούτε καμιά ομάδα την  οποία δεν μπορεί να κερδίσει ο Αρης. Είτε στη Θεσσαλονίκη, είτε στην Κομοτηνή. Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε και γι αυτό θα πάμε».

Σήμερα Κυριακή, οι κίτρινοι έχουν μια προπόνηση, προκειμένου να βγει η αποστολή και στη συνέχεια να αναχωρήσει οδικώς η ομάδα για την Κομοτηνή.

To Top