Βάση η Γκέτεμποργκ και άσος κινήτρου στη Ριζούπολη

Στη Ριζούπολη πέφτει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, με υπηρεσιακό τεχνικό θα παραταχθεί ο Βόλος. Σούπερ ντέρμπι Λάτσιο – Μίλαν, αλλά και Τορίνο – Νάπολι έχει το πρόγραμμα στην Ιταλία, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ η Λέστερ φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας.

Όλες οι νεότερες αποδόσεις για τα top ειδικά στοιχήματα

Απόλλων Σμύρνης – Βόλος (19:30)

Ξεκινάμε από τη Super League Interwetten και το ματς που ολοκληρώνει την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ. Ο Απόλλων δεν έχει νίκη μετά την κανονική διάρκεια, αν τα καταφέρει απόψε θα «σφραγίσει» την παραμονή του δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Καμία αξιοσημείωτη απουσία για τον κόουτς Χάβο. Άνετος ο Βόλος, προπορεύεται του ομίλου και κάνει σχέδια για την επόμενη σεζόν. Στο πλαίσιο αυτών, απομακρύνθηκε ο τεχνικός Λόπεθ (θα κοουτσάρει ο Κώστας Μπράτσος μέχρι τέλους της σεζόν), ενώ πουλήθηκε στην Ουτρέχτη ο αρχισκόρερ Δουβίκας. Ο ταλαντούχος φορ είναι στην αποστολή, όμως δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί, ενώ εκτός αυτής έμειναν ο κίπερ Κλέιμαν και ο μέσος Τσοκάνης, αμφότεροι σημαντικές μονάδες.

Προγνωστικό: Ο Βόλος σκέφτεται τις διακοπές και την επόμενη σεζόν, ο Απόλλωνας με νίκη ξεμπλέκει μια και καλή από οποιαδήποτε σενάρια υποβιβασμού. Ο γηπεδούχος έχει το κίνητρο, στο 2.15 ο άσος.

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για την Κουπόνι Στοιχήματος στο Foxbet

To Top