Βέλγιο καλεί Διούδη…

Την περίπτωση του Σωκράτη Διούδη φέρεται να εξετάζει ομάδα του Βελγίου, η οποία είναι διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του τις προσεχείς ημέρες.

Όπως αναφέρει το συνδρομητικό: “Η συγκεκριμένη ομάδα έχει εξετάσει την περίπτωση του 20χρονου τερματοφύλακα, για τον οποίο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Metrosport” η ομάδα αυτή είναι η Μπριζ. “Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται, με τον Διούδη να περιμένει τηλεφώνημα από τους Βέλγους και δεν αποκλείεται να κανονιστεί ταξίδι-αστραπή. Οι «κίτρινοι» έχουν ενημερώσει για τις απαιτήσεις τους και περιμένουν με τη σειρά τους, επίσημες προτάσεις” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Είναι γεγονός ότι το… πωλητήριο στον Διούδη έχει μπει εδώ και καιρό από τον Άρη, ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τους «κίτρινους», ενώ έχει και δικαίωμα προσφυγής. 

Οι κίτρινοι περιμένουν μια ελκυστική πρόταση προκειμένου να ελαφρύνει το βάρος του μεγάλου για την κατηγορία συμβολαίου με τον Διούδη και από την άλλη να πάρουν μεγ’αλη οικονομική ανάσα για τη νέα περίοδο.

To Top