Βέλεθ: Η αμφιλεγόμενη ενέργειά του με την μπάλα στον πεσμένο Κριχόβιακ που έγινε viral (video)

Πρώην αντίπαλοι στο ελληνικό πρωτάθλημα, νυν αντίπαλοι στη Σαουδική Αραβία με Αλ Φατέχ και Αλ Σαμπάμπ αντίστοιχα. Ο Φραν Βέλεθ και ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ πρωταγωνίστησαν σε μια περίεργη φάση από τη μεταξύ τους αναμέτρηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με την ενέργεια του Ισπανού στόπερ να… διχάζει το κοινό και να θεωρείται από άλλους ως ευφυής κι από άλλους ως οριακά αντιαθλητική.

Συγκεκριμένα, στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης που έληξε με 4-1 υπέρ της Αλ Φατέχ, Βέλεθ και Κριχόβιακ «μονομάχησαν» κοντά στο σημείο του κόρνερ, όταν ο δεύτερος έπεσε στο έδαφος πιάνοντας το κεφάλι του. Μπροστά στα μάτια του επόπτη που δεν σήκωσε σημαία, ο ρέφερι έδωσε συνέχεια στο ματς και ο Βέλεθ, «εγκλωβισμένος» στη γωνία, επέλεξε να κλωτσήσει διακριτικά την μπάλα στο κεφάλι του Κριχόβιακ για να κερδίσει το κόρνερ για την ομάδα του.

Προς υπεράσπισή του, ο Βέλεθ πλησίασε αμέσως τον αντίπαλό του για να βεβαιωθεί πως είναι καλά, ενώ ο Κριχόβιακ διαμαρτυρήθηκε στον επόπτη που βρισκόταν ακριβώς μπροστά στη φάση για το γεγονός ότι δεν υπέδειξε φάουλ.

Σημειώνεται ότι οι δύο παίκτες έπαιξαν αντίπαλοι στη Superleague μία φορά, στα play-offs της περασμένης σεζόν (ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0).

To Top