ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βέλεθ – Ματίγια – Ντιγκινί: Οι «σταθερές» του Άρη

Μπορεί στο χθεσινό φιλικό ο Ντάνιελ Σούντγκρεν να ήταν εκείνος που ξεχώρισε σε συνδυασμό με την απόδοσή του και με το γεγονός ότι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον Άρη, όμως ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στις «σταθερές» της ομάδας.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο λόγος για τους Φραν Βέλεθ, Χαβιέ Ματίγια και Νικολά Ντιγκινί, οι οποίοι συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν την περασμένη σεζόν: στον ίδιο σταθερό και παράλληλα ανοδικό ρυθμό. Και οι τρεις τους στο χθεσινό φιλικό με τον Ατρόμητο ξεχώρισαν σε άμυνα, κέντρο και επίθεση αντίστοιχα, δίνοντας ακόμα μία φορά την αφορμή στον Σάββα Παντελίδη να χαμογελάει και να αισθάνεται σίγουρος.

Ήταν γνωστό αλλά το επιβεβαίωσαν και χθες πως και οι τρεις τους βοηθούν τόσο στο αμυντικό κομμάτι όσο και στο δημιουργικό, με τον Βέλεθ να προσπαθεί να προωθήσει την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση, τον Ματίγια να «φτιάχνει» παιχνίδι και να πέφτει παράλληλα αρκετές φορές στο χορτάρι για τάκλιν και τον Ντιγκινί να είναι δραστήριος μπροστά, αλλά να έχει πάντα το νου του και στον ανασταλτικό τομέα.

To Top