Βέλεθ: “Περιμένω την κίνηση της Βίσλα…”

Ο Φραν Βέλεθ πέρασε έναν σοβαρό τραυματισμό και επανήλθε για να παίξει 17 αγώνες τη φετινή σεζόν στη Βίσλα, είχε και ένα σοβαρό πρόβλημα με την κόρη του και περιμένει πρόταση για ανανέωση από την ομάδα της Κρακοβίας.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Σε δηλώσεις του στην Gazeta Krakowska ο μεταγραφικός στόχος του Άρη αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στη Βίσλα Κρακοβίας, καθώς ναι μεν τον θέλουν και την επόμενη χρονιά, αλλά υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. “Σίγουρα είναι ένα πρόβλημα το οικονομικό. Παίζουμε ποδόσφαιρο επαγγελματικά για να κερδίζουμε χρήματα. Είμαστε όπως οι υπόλοιποι υπάλληλοι σε κάποιες άλλες δουλειές. Με διαβεβαίωσε η ομάδα ότι θα λυθούν τα προβλήματα αυτά. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πέρα από το να τους εμπιστευτώ. Ας ελπίσουμε ότι θα λυθούν τα προβλήματα”, είπε ο Βέλεθ και πρόσθεσε πως “υπάρχουν ομάδες από τη Σεγκούντα Ντιβιζιόν που ενδιαφέρονται για μένα. Μου μίλησαν και από τη Βίσλα για επέκταση του συμβολαίου μου. Η ομάδα μπορεί να μου δίνει άδειες για να πηγαίνω να βλέπω στην Ισπανία την οικογένειά μου και την κόρη μου (έχει πρόβλημα υγείας). Αυτό είναι κάτι που μπορεί να με πείσει να μείνω. Πιθανώς κάπου αλλού στο εξωτερικό να μπορώ να κερδίσω περισσότερα χρήματα, αλλά εδώ ξέρω την ομάδα, ξέρω το πρωτάθλημα. Αν υπάρξει μια καλή πρόταση από την Ισπανία, θα πρέπει να το σκεφτώ. Αν όλα πάνε καλά, θα μείνω στην Κρακοβία”.

Ρωτήθηκε πότε προσδιορίζει χρονικά τις εξελίξεις και απάντησε: “Ελπίζω ότι μέσα στην επόμενη βδομάδα, εφόσον δοθούν οι εγγυήσεις και ότι έχουμε πει σε προφορικό επίπεδο, θα είναι όλα ξεκάθαρα. Περιμένω τις κινήσεις της ομάδας. Ελπίζω να την κάνει σύντομα, γιατί διαφορετικά θα πρέπει κι εγώ να κινηθώ διαφορετικά. Αν υπογράψω μεγαλύτερο (σε χρονική διάρκεια) συμβόλαιο, θα είναι η καλύτερη λύση για μένα, θα είμαι πιο ήρεμος και πιο συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο”.

To Top