ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βέλλιος: “Ο Πάρντιου είδε έναν… άλλο ποδοσφαιρικό κόσμο στην Ελλάδα – Δεν είπε λέξη για τον Άρη” (audio)

O Κώστας Βέλλιος, βετεράνος ποδοσφαιριστής, πατέρας του διεθνή επιθετικού Απόστολου Βέλλιου, με θητεία στην Έβερτον, βρέθηκε στην εκδήλωση για την βράβευση του Άλαν Πάρντιου.

Μιλώντας στον Flash 99,4 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” αναφέρθηκε στις τεράστιες διαφορές που υπάρχει στην νοοτροπία του Βρετανικού ποδοσφαίρου και της ελληνικής πραγματικότητας, αναφέρθηκε στις εμπειρίες που είχε και ο ίδιος στην Αγγλία και δεν έκρυψε τον γενικότερο προβληματισμό του για την κατάσταση στη χώρα μας.

Όπως μεταξύ άλλων: “Ο Πάρντιου ήρθε στην Ελλάδα, είδε έναν… άλλο ποδοσφαιρικό κόσμου και τώρα τελείωσε. Ο προπονητής πρέπει να μένει στις ομάδες, γενικά το λέω δυο, τρία χρόνια, να γνωρίσει την ομάδα, το ποδόσφαιρο της χώρας, τα πάντα. Ήταν γι αυτόν μια εμπειρία που την έζησε. Προσωπικά του είπα, ότι άλλη ένταση έχουν ακόμη και οι προπονήσεις στην Αγγλία, σε σχέση με την Ελλάδα. Είναι διαφορετικά πράγματα. Είναι τεράστια διαφορά. Μου είπε και ο ίδιος ότι εδώ στην Ελλάδα, όλοι πέφτουν με το παραμικρό, πέφτουν για πέναλτι, ασχολούνται με τη διαιτησία, σταματάει το παιχνίδι, υπάρχει άλλος ρυθμός, διαφορετική γενικά οργάνωση”.

Σε ερώτηση εάν εκμυστηρεύτηκε κάτι ο Πάρντιου σχετικά με την αποχώρησή του από τον Άρη είπε: “Δεν είπε λέξη για τον Άρη, δεν ήθελε να γίνει καμία ερώτηση” ενώ στο θέμα της βίας τόνισε: “Είναι θλιβερό να χάνονται παιδιά όπως ο Άλκης. Όπως έγινε και στην Αγγλία με την Θάτσερ, μπορούν να τελειώσουν από ψηλά το θέμα της βίας. Κάποτε πρέπει να γίνει”.

Ακούστε όλη τη συνομιλία εδώ:

 

To Top