Βένος: “Εκδηλώσεις αντάξιες του μεγέθους του συλλόγου μας”

Ο Γιάννης Βένος, πρόεδρος του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Άρη και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Εορτασμού των 110 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, αναφέρθηκε στις αξίες που πρεσβεύουν όσοι είναι κομμάτι της ομάδας.  

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Άρης γιορτάζει 110 χρόνια ζωής, 110 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την κοινωνία, τη Θεσσαλονίκη. Είμαστε υπερήφανοι και ευτυχείς που ανήκουμε σ’ αυτόν τον ιστορικό σύλλογο. Από τη μέρα της ιδρύσεώς του ο Άρης υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση τις αρχές και τις αξίες που έθεσαν οι ιδρυτές του. Είναι από τους πρώτους συλλόγους που ιδρύθηκαν στην Ελλάδα. Έχει πολλά τμήματα Ανδρών, Γυναικών και πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα. Στα πολυάριθμα τμήματα γυμνάζονται και διαπαιδαγωγούνται χιλιάδες νέοι, με το γνωμικό «νους υγιής εν σώματι υγιή», εκπαιδεύοντας σώμα και πνεύμα. Από τον σύλλογο έβγαιναν και βγαίνουν χιλιάδες νέοι για να τοποθετηθούν σε πόστα στον ιδιωτικό και δημόσιο βίο, ώστε να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο διοικητικής στελέχωσης της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης ήταν και παραμένει ο σπουδαιότερος εν ενεργεία σύλλογος με τμήματα που περιλαμβάνουν περισσότερα από 2.5000 παιδιά. Θα γίνουν εκδηλώσεις δύο ημερών, αντάξιες της ιστορίας και του μεγέθους του συλλόγου μας. Θα είμαστε όλοι εκεί για να γιορτάσουμε 100 χρόνια. Πρέπει να είμαστε εκεί, για μία γιορτή αντάξια του συλλόγου και δείξουμε με την παρουσία μας ότι ο Άρης είναι ένας, ενιαίος, δυνατός. Αυτή ενότητα είναι η δύναμη του συλλόγου».

 

To Top