Βένος: “Εκκληση σε όλους να συσπειρωθούμε και να βρεθούμε κοντά στα νέα παιδιά του Άρη”

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Βένος μίλησε για την έκκληση της διοίκησης προς τους βετεράνους του Άρη να βρεθούν στο γήπεδο την Κυριακή αλλά και για τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μέτροπολις”:

Για την έκκληση της διοίκησης στους βετεράνους να βρεθούν στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ:

«Οι περισσότεροι θα ήμασταν έτσι και αλλιώς στο γήπεδο ώστε να συμπαρασταθούμε στην ομάδα. Πρέπει να σεβόμαστε την ιστορία της ομάδας και ο καθένας με την παρουσία του να στηρίζει την ομάδα. Η κίνηση αυτή δείχνει συσπείρωση όχι μόνο σε εμάς αλλά και σε παλιούς παράγοντες του συλλόγου. Όλος ο κόσμος θα δώσει το παρών είναι ένα πολύ κομβικό και σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους».

Για το αν μπορεί να τα καταφέρει ο Άρης:

«Η ομάδα δεν έχει τη σταθερότητα που θα μπορούσε να έχει. Υπάρχουν πολλοί μικροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές που δεν αντέχουν την πίεση και επηρεάζονται εύκολα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας, μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο, πιστεύω ότι θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν την ΑΕΚ. Οι παίκτες θα παρουσιαστούν όπως και σε άλλα παιχνίδια μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που είχαν πολύ καλή εμφάνιση ώστε να πάρουν τους τρεις σημαντικούς βαθμούς».

Για το αν βλέπει κάποια διαφορά με τον Αλκαράθ στην ομάδα:

«Δε βλέπω κάτι διαφορετικό, είναι νωρίς όμως ακόμα. Είναι μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα. Δουλεύει πάντως στη σωστή κατεύθυνση και ελπίζω την Κυριακή να δούμε μια ομάδα με θέληση, δύναμη και πάθος ώστε να πάρει τους τρεις σημαντικούς βαθμούς».

Για αυτό που φταίει στην ομάδα και δεν υπάρχει συσπείρωση:

«Γενικά όπου υπάρχει φτώχεια υπάρχει και γκρίνια. Η ομάδα βιώνει από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας του. Η επιβίωση της ομάδας είναι απώτερος σκοπός όλων και θέλω κάνω έκκληση σε όλους να συσπειρωθούμε και να βρεθούμε κοντά στην ομάδα ώστε να μην κινδυνεύσει στη συνεχεία. Αν δεν καταφέρει να μείνει στη Σούπερ Λιγκ δε θα αποφύγει την πτώχευση».

Συνεχίζοντας είπε:

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, καθημερινά αντιμετωπίζει προσφυγές αθλητών, κάθε μέρα βγαίνουν καινούρια πράγματα στη φόρα. Αν η διοίκηση ασχολείται καθημερινά με τέτοιου είδους πράγματα δεν μπορεί να ασχοληθεί με την επιβίωση της ομάδας».

Για τις 36 δόσεις που θέλει να βάλει η ΕΠΟ:

«Είναι δύσκολα για τον Άρη γιατί δεν υπάρχουν οι οικονομικές δυνατότητες να είναι συνεπείς σ’ αυτές τις δόσεις. Πιστεύω ότι τελικά θα επικρατήσει η λογική και θα γίνουν περισσότερες οι δόσεις».

Για το πώς βλέπει τι νέα διοίκηση:

«Το θέμα είναι ότι όλοι όσοι απαρτίζονται από τη νέα διοίκηση είναι γνήσιοι Αρειανοί, αγαπούν την ομάδα και προσπαθούν για το καλύτερο σε όχι καλές συνθήκες. Προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο σε ένα σκληρό και ακατάλληλο περιβάλλον».

To Top