Βένος: «Εμπιστοσύνη στη διοίκηση»

Ο βετεράνος άσος του Άρη και νυν πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων Γιάννης Βένος, τοποθετήθηκε γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ και σχολίασε την επόμενη μέρα. Ο Βένος τόνισε αρχικά ότι: «Νομίζω ότι είναι μία ευχάριστη εξέλιξη για τον Άρη. Σε περίοδο κρίσης που κανείς δεν επενδύει πλέον στο ποδόσφαιρο, είναι σημαντικό που στα ταμεία του Άρη θα μπουν άμεσα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, όπως ανακοινώθηκε στη Λέσχη».

Σχετικά με τα χρήματα που θα μπουν είπε: «Τα χρήματα αυτά θα βοηθήσουν την ομάδα να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει και αδειοδοτηθεί. Εχω θετική άποψη για τη συμφωνία και προσωπικά είμαι αισιόδοξος για την εξέλιξη».
Για το αν προβληματίζεται επειδή δεν δημοσιοποιήθηκε το όνομα του ξένου επενδυτικού ομίλου τόνισε: «Υποθέτω ότι για να μην δημοσιοποιήθηκε θα υπάρχει κάποιος λόγος. Ισως έτσι πρέπει να γίνει στην παρούσα φάση για το καλό σκοπό. Θα ήθελα να ανακοινωθεί το όνομα της εταιρείας, αλλά από την άλλη έχω εμπιστοσύνη στη διοίκηση. Εχω εμπιστοσύνη στον κ. Αθανασιάδη. Για κάποιον λόγο δεν θα έγινε γνωστό το όνομα, υποθέτω ότι θα συμβεί αυτό στο προσεχές διάστημα όταν θα έχουν τελειώσει όλα. Όπως σας είπα όμως, εγώ έχω εμπιστοσύνη στη διοίκηση και είμαι σίγουρος ότι η απόφαση που πήρε είναι για το καλό του Άρη. Και επιτέλους, ας πάψουμε πια να είμαστε τόσο καχύποπτοι».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top