Βένος: “Θα δώσουμε όσα παιχνίδια χρειαστεί για να είναι ο Άλκης μας το τελευταίο θύμα τυφλής οπαδικής βίας” (photos)

Το πρωί του Σαββάτου η αποστολή των Παλαιμάχων του Άρη αναχώρησε από το Νέο Ηράκλειο Αττικής με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα έφτασε σε αυτήν.

Οι Παλαίμαχοι των κιτρινόμαυρων έδωσαν χθες το απόγευμα φιλικό στη μνήμη του Άλκη Καμπανού και σήμερα ο Γιάννης Βένος θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες.

Σε ανάρτηση που έκανε στα social media έγραψε: “Επιστρέψαμε από Αθήνα με νίκη 3-2 χωρίς αυτό να έχει σημασία! Πολύ καλή οργάνωση από τον Δήμο Ηρακλείου με πολύ κόσμο, επισήμους, ομιλίες! Παρούσα και η Ελληνική πολιτεία, που εκπροσωπήθηκε από τον Υπουργό προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, που προλόγισε την όλη εκδήλωση, και μαζί του ο αρχηγός της Ελληνικής αστυνομίας. Εμείς από την πλευρά μας, κάναμε αυτό που έπρεπε, εκπροσωπώντας τον ΑΡΗ, τιμήσαμε την μνήμη του Άλκη, στείλαμε το μήνυμα που έπρεπε σε όλη την Ελληνική επικράτεια, και δώσαμε μια υπόσχεση…. Θα δώσουμε όσα παιχνίδια χρειαστεί, δεν θα αρνηθούμε σε καμία από τις πολλές προτάσεις που έχουμε από όλη την Ελλάδα, ελπίζοντας ότι θα συμβάλουμε έστω και λίγο, ώστε ο Άλκης μας, ο Άλκης όλης της Ελλάδος, να είναι το τελευταίο θύμα, αυτής της τυφλής οπαδικής βίας!!!”

To Top