Βένος: «Θα υπάρξουν πολλές υποψηφιότητες για την διοίκηση»

Ο πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων του Άρη, Γιάννης Βένος υποστήριξε πως θα υπάρξουν αρκετές υποψηφιότητες στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΠΑΕ. Επίσης τόνισε πως δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να εξομοιωθούν τα έκτροπα του ΟΑΚΑ με όσα έγιναν στη Βέροια.

Ο κ. Βένος μίλησε στον Arena 89,4 και μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για τον Άρη, το ματς στην Ξάνθη αλλά και την προσπάθεια της ΑΕΚ να σωθεί στην «πλάτη» του Άρη: «Πάει για να πάρει τους 3 βαθμούς και πάλι, δείχνει να έχει πετύχει αυτό που θέλει, η ΑΕΚ κατά πάσα πιθανότητα έχει υποβιβαστεί, αλλά επειδή στην Ελλάδα είμαστε, πρέπει να πάει να κερδίσει στην Ξάνθη ο Άρης για να είναι σίγουρος.
Πάνε να εξομοιώσουν αυτά που έγιναν στη Βέροια με αυτά του ΟΑΚΑ, που υπήρχε κυνηγητό και ξυλοδαρμοί. Κανείς δε λέει πως η ΑΕΚ πρέπει να είναι στην Β’ Εθνική, είναι και θα είναι στην πρώτη κατηγορία η θέση της.

Για τις εκλογή της νέας διοίκησης στα τέλη του Απρίλη: «Θα γίνουν κάποιες ζυμώσεις, αλλά είναι πολύ νωρίς να πούμε το τι θα γίνει. Εάν μείνει ο Άρης στη Σούπερ Λιγκ, που θα μείνει, νομίζω θα υπάρξουν και διαφορετικές υποψηφιότητες για τη διοίκηση της ΠΑΕ. Ίσως επιλεγούν και κάποια άλλα άτομα με μεγαλύτερη εμπειρία από άποψη οικονομική, διοικητική, κλπ.
Εγώ είμαι πρόεδρος των βετεράνων του Άρη και είμαστε κοντά σε κάθε διοίκηση του. Το καλοκαίρι ήταν ο Άγγελος Σπυρίδων μέσα στην ομάδα, τώρα ο Κυριάκος Μπιμπισίδης. Δεν ξέρω εάν θα μπει κάποιος άλλος ή εγώ αργότερα, νωρίς είναι ακόμα».

To Top