Βένος και Κούσας μίλησαν για τον Άρη

Ο παλαίμαχος αμυντικός του Άρη Γιάννης Βένος και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν του Παναιτωλικού Γιώργος Κούσας (φωτογραφία) μίλησαν στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για τους κίτρινους.

«Ο Άρης έχει πολλά προβλήματα, πολλά χρόνια είχε να βρεθεί τόσο χαμηλά στην κατηγορία. Σίγουρα δεν πιστεύω ότι φταίει μόνο ο προπονητής, δε γίνεται τη μια να είναι ήρωας και την άλλη για διώξιμο» είπε αρχικά ο Γιάννης Βένος μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για να συμπληρώσει: «Η έλευση του νέου προπονητή πιστεύω ότι θα άλλαξε την ψυχολογία των παικτών. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΌΦΗ και πρέπει οι παίκτες να τα δώσουν όλα. Ο ΟΦΗ έκανε πολύ καλό ξεκίνημα και μόνο εύκολα δεν θα έρθει το τρίποντο. Το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής δείχνει ορεξάτος και αυτό θα βοηθήσει. Όταν ήμουν εγώ στην ομάδα έπαιζαν αρκετά νέα παιδιά, χαίρομαι γιατί βλέπω ότι υπάρχουν και τώρα νέοι παίκτες».

Για την πρώην ομάδα του, τον Άρη μίλησα και ο Γιώργος Κούσας τονίζοντας ότι: «Παρακολουθώ τον Άρη, έχει πολλά προβλήματα αλλά σίγουρα θα ανεβεί και θα καλύψει τους βαθμούς που έχει χάσει γιατί είναι μεγάλη ομάδα».

 

 

To Top