ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βένος: “Να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονία του Άλκη, παραδειγματική τιμωρία των ενόχων” (audio)

Ο πρόεδρος των βετεράνων Γιάννης Βένος μίλησε με αφορμή των δράση των παλαίμαχων της Θεσσαλονίκης για την εκμάθηση της μεθόδου ΚΑΡΠΑ, αναφέρθηκε στην πορεία του Άρη, αλλά και την δίκη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Όπως είπε για το ΚΑΡΠΑ: “Είναι πολύτιμο να το γνωρίζουμε, μπορεί κάποιος να σώσει μια ζωή ενός συνανθρώπου του, ανεξάρτητα από την ηλικία του. Πέντε λεπτά είναι πολύτιμα για τη σωτηρία μιας ζωής”.

Για τον Άρη υπογράμμισε ότι: “Μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού και να φτάσει μέχρι τον τίτλο. Έγιναν λάθη, χάθηκαν βαθμοί, είναι πίσω ο Άρης, αλλά μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο Άρης πάντα πρέπει να έχει ψηλά τον πήχη για να κοιτάει προς την κορυφή και τους τίτλους”.

Ομολόγησε ότι: “Και φέτος χάθηκαν πολλοί βαθμοί από την διαιτησία. Είναι χρόνιο το πρόβλημα και θα πρέπει η η διοίκηση και όλος ο Άρης να βρει τον τρόπο να προστατεύσει την ομάδα”.

Για τη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη: “Όλοι μας ζητούμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ήταν ένα γεγονός που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι. Ας είναι ο Άλκης το τελευταίο θύμα τέτοιας βαρβαρότητας”.

  • H φωτογραφία είναι σπάνιο ντοκουμέντο από το ιστορικό παιχνίδι Σεντ Ετιέν-Άρης

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ:

To Top