ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βένος: «Ο Άρης θα πολεμήσει για την άνοδο στη Super League, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πετύχει»

Ο πρόεδρος των βετεράνων του Άρη, Γιάννης Βένος μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση, στον μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά και στον στόχο των «κιτρίνων» να επανέλθουν στη Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Βένου στο “Μετρόπολις”:

Για την καθυστέρηση που παρατηρείται σε πολλά φλέγοντα ζητήματα του Άρη: «Είμαστε όλοι αισιόδοξοι, περιμένουμε να δούμε την καινούρια ομάδα. Καθυστέρησε μια βδομάδα να ξεκινήσει η προετοιμασία. Υπήρξε μια καθυστέρηση, είναι σε όλους γνωστό. Καθυστέρησε η προετοιμασία της ομάδας, οι μεταγραφές, αλλά και να γίνουν γνωστοί οι παίκτες που δεν υπολογίζει ο Νίκος Αναστόπουλος. Τα πράγματα τρέχουν πιο γρήγορα με μεγαλύτερη ταχύτητα τον τελευταίο καιρό και ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά».

Για το αν θα είναι πιο δύσκολο το έργο του Άρη φέτος: «Άλλο Γ’ Εθνική, άλλο Β’. Τα πράγματα θα είναι σίγουρα πιο δύσκολα φέτος. Ο Άρης θα έχει να πολεμήσει με ομάδες που έχουν όνομα, ιστορία αλλά και μεγάλη διάθεση για να επανέλθουν στη Super League. Το έργο δεν θα είναι εύκολο, όμως ο Άρης είναι Άρης και πρέπει να έχει παίκτες αποφασισμένους, ικανούς και θα δώσουν το δικό τους στίγμα από την πρώτη στιγμή. Να δώσουν το δικό τους μήνυμα σε όλο τον κόσμο, να έχει ξεφύγει η ομάδα στη βαθμολογία, για να μπορέσει να επανέλθει στη Super League».

Για την ανακοίνωση στήριξης του Super 3 στον Αναστόπουλο: «Μπράβο στα παιδιά, τη διάβασα την ανακοίνωση. Είναι γεμάτη Άρη, γεμάτη πιστεύω. Στον Νίκο Αναστόπουλο όλη η οικογένεια του Άρη πιστεύει, έχει τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να επανέλθει ο Άρης στη Super League. Κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα επανέλθει ο Άρης εκεί που ανήκει».

Αν θα πάει στη σημερινή πρώτη: «Μπορεί να πάω, αν και είμαι εκτός. Το έχουν ανάγκη οι παίκτες και οι προπονητές να δουν κόσμο στις κερκίδες. Να δουν ανθρώπους που πιστεύουν σε αυτούς, να δουν μια εικόνα που θα τους ικανοποιήσει και θα τους κάνει πιο αισιόδοξους για τη συνέχεια».

To Top