ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βένος: «Ο κόσμος είναι λίγο παγωμένος, αλλά πρέπει να βοηθήσει με τα διαρκείας»

Ο πρόεδρος βετεράνων, Γιάννης Βένος μίλησε με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν για τον Άρη.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για τις μεταγραφές είπε:

Οι μέρες έφτασαν, η ομάδα ξεκινάει προετοιμασία. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους ευθύνοντες στον Άρη. Διαβάζουμε ότι είναι πολλά ονόματα που συζητιούνται, ακόμα δεν έχουμε κάτι ουσιαστικό, περιμένουμε να έρθουν κάποια πρόσωπα οι οποίοι θα είναι κάποιες αξίας και θα μπορούν να στηρίξουν τον Άρη σε μία πολύ καλή πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Καλό θα ήταν επειδή είναι καινούριος ο προπονητής να έχει όλους τους παίκτες μαζί του για να γνωρίσει τους καινούριους παίκτες και τους παλιούς που δεν τους ξέρει. Να υπάρχει μία χημεία μέσα από την προπόνηση γιατί αν δεν είναι καλή η προετοιμασία δεν θα είναι καλή και η χρονιά. Έτσι το ερμηνεύουμε όσοι έχουμε ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Για τον Πάκο Ερέρα είπε:

Είναι μία καλή κίνηση και το ακούν ευχάριστα σαν όνομα οι φίλαθλοι Αρειανοί. Έχει κάποια εμπειρία είναι ένα όνομα, έχει αξία και έναν τέτοιο προπονητή νομίζω τον ήθελε η Αρειανή οικογένεια στο τιμόνι μετά την επιστροφή από τα τέσσερα χρόνια. Ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά με τον κ. Ερέρα, θα δουλέψει καλά σύμφωνα με την συμμετοχή όλων μας, θα φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και θα έχουμε μία καλή εικόνα στο Κλεάνθης Βικελίδης και έξω από αυτό και η ομάδα θα αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Για τους παίκτες είπε:

Δεν έχουμε εικόνα γι’αυτούς που θα έρθουν αλλά ούτε γι’αυτούς που θα φύγουν. Τα πράγματα είναι μπερδεμένα. Ο χρόνος περνάει και θα είναι καλό αυτοί που είναι να φύγουν, να φύγουν γρήγορα για το δικό τους καλό για να βρουν ομάδα αλλά και για τον Άρη ο οποίος θα πρέπει να εντάξει στο δυναμικό του κάποιους παίκτες, το οποίο γίνεται όταν αδειάσουν κάποιες θέσεις.

Για τον Ούγκο Σόουζα:

Είναι ένας πολύ καλός αμυντικός και καλός επαγγελματίας. Ήταν μία πολύ καλή κίνηση να τα βρουν με την διοίκηση και να μείνει στην ομάδα. Είναι εγγύηση για την ομάδα και είναι ότι καλύτερο μπορούσαμε να έχουμε.

Για τα διαρκείας είπε:

Δεν είναι τι λέει ο κόσμος για τα διαρκείας, αυτά γίνονται παντού. Ο κόσμος ακολουθεί και βλέπει ότι υπάρχει διάθεση, θέληση. Η διοίκηση κάνει τις κατάλληλες κινήσεις και ο κόσμος βοηθάει. Τώρα κάποιες κινήσεις με τις μεταγραφές δεν έχουν γίνει και ο κόσμος είναι λίγο παγωμένος. Εμείς και πολύ κόσμος που συζητάω εγώ ήδη ξεκίνησε να παίρνει τα διαρκείας. Αυτή τη βδομάδα θα πάω να πάρω το διαρκείας μαζί με τον κ. Χατζόγλου.

Ο κ. Καρυπίδης κάνει κινήσεις αλλά δεν έχει την τεράστια δυνατότητα. Πρέπει να βοηθήσει και ο κόσμος. Έτσι κι αλλιώς θα κάνει κινήσεις και θα βάλει λεφτά από την τσέπη του αλλά αν έχει ένα 20-30% από τα διαρκείας θα είναι βοήθεια, αυτό γίνεται και στις υπόλοιπες ομάδες. Αυτοί που αγαπάνε τον Άρη αργά ή γρήγορα θα το κάνουν.

Το μήνυμα του για τον κόσμο του Άρη:

Να βγάλουμε τα διαρκείας. Να είμαστε κοντά στην ομάδα, να την στηρίζουμε. Ο Άρης είναι ένας και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Να στηρίξουμε και τον Α.Σ. που είναι η «μαμά» και έχει μηδαμινά έσοδα. Βλέπουμε, ακούμε και μαθαίνουμε ότι τα βγάζουν πολλά δύσκολα. Με μία μικρή βοήθεια μπορούμε να στηρίξουμε τον Α.Σ..

Εγώ βλέπω ανθρώπους να μπαίνουν και να βγαίνουν για να είναι team manager και κανένας δεν είναι από τον Άρη. Αυτό είναι πανελλήνιο φαινόμενο. Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο μέχρι στιγμής αλλά αυτό θα είναι προς την σωστή κατεύθυνση.

To Top