ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βένος: “Πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με το γήπεδο, αξεπέραστος ο Καμπάνης!

Ο πρόεδρος των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Άρη, Γιάννης Βένος μίλησε για την σημερινή συνάντηση της επιτροπής πρωτοβουλίας με θέμα το γήπεδο των κιτρινόμαυρων.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για την πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει:

Ο λόγος που συναντηθήκαμε είναι μία σκέψη του Κώστα Χρυσόγονου που ήρθε σε επαφή μαζί μας και  εξέφρασε μία άποψη ότι ο Άρης έχει τεράστιο πρόβλημα στα παιχνίδια κάθε Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ταλαιπωρείται ο κόσμος από την έλλειψη πάρκινγκ στην περιοχή. Είδε ότι υπάρχουν κοντά ανεκμετάλλευτα οικόπεδα του δήμου. Μπορούν να γίνουν πρόχειροι χώροι πάρκινγκ. Έγινε μία επιτροπή και ξεκινήσαμε επαφές με τον κ. Ταχιάο. Έδειξε προθυμία να βοηθήσει. Ελπίζω ότι θα γίνουν συζητήσεις. Το πρόβλημα μπορεί να περιοριστεί, αν όχι να εξαλειφθεί.

-Για το αν έχουμε κάποιο άλλο θέμα εκτός από τον χώρο του πάρκινγκ: 

Προς το παρόν ασχολούμαστε με αυτό. Συζητάμε για άλλα αλλά θα δούμε.

-Για το πως βλέπει τον Άρη:

Η ομάδα έχει επανέλθει στην ομαλότητα. Τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Έχει ένα μαξιλαράκι ο Άρης σε σχέση με τους υπόλοιπους. Είναι κάτι που δίνει καλή ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές. Όλα ήταν μελανά και σκοτεινά αλλά τώρα πάνε καλά. Ο προπονητής αμφισβητήθηκε, αλλά βλέπουμε με χαρά ότι πάει πολύ καλά ο σχεδιασμός του. Οι καινούριοι παίκτες φαίνεται ότι έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν. Με την παρουσία τους έχουν δώσει βοήθειες και αναπνοές στην ομάδα.

-Για το αν ξεχωρίζει κάποιον από τους καινούριους:

Από την πρώτη στιγμή μου έκανε εντύπωση ο Ρόουζ. Μπορεί και βγαίνει μπροστά. Είναι ένας σύγχρονος σέντερ μπακ. Έφτασε στο σημείο να αφήνει έξω τον Βέλεθ που ήταν ο καλύτερος μέχρι τώρα. Και ο Τόνσο πήγε πολύ καλά την τελευταία φορά. Επίσης ο Λάρσον φάνηκε ότι είναι ένας δυνατός παίκτης από την πρώτη στιγμή. Έχει καλά και γερά πατήματα, κάτι που μας έλειπε. Και ο Κάρχουτ αμύνεται καλά έχει συμμετοχή στις επιθέσεις της ομάδος από αριστερά. Έχουν βοηθήσει σίγουρα αν και είναι ακόμη νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα.

-Για τον Φετφατζίδη:

Τον Φετφατζίδη τον ξέρουμε καλύτερα από όλους. Πρέπει να τον δούμε στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει για κάθε παίκτη να δούμε την παρουσία του μέσα στο γήπεδο και πως μπορεί να βοηθήσει.

-Για το πόσο δύσκολο είναι για έναν προπονητή η αμφισβήτηση: 

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αμφισβητείται από την πρώτη στιγμή. Δεν μπορεί να δουλέψει και να βάλει σε εφαρμογή τα πλάνα του. Είναι δύσκολο να εργαστεί με τους παίκτες του. Ένας προπονητής δουλεύει καλά όταν τα πράγματα ομαλοποιούνται. Στην Ελλάδα είμαστε της υπερβολής. Πρέπει να αφήσεις τον προπονητή να δουλέψει. Για να γίνει αυτό πρέπει να περάσει κάποιος χρόνος. Χρειάζεται σκληρή δουλειά κόπος, χρόνος και τύχη. Ο Παντελίδης έχει μπει στην ομαλότητα και περιμένουμε η συνέχεια να είναι ανάλογη. Αν ο Άρης είναι όπως ήταν με τον Αστέρα Τρίπολης δεν  φοβόμαστε τίποτα.

-Για τον Νίκο Καμπάνη:

Οι μνήμες είναι νωπές. Επί δικής του προεδρίας ο Άρης πήρε και το κύπελλο το 1971. Για μένα είναι πιο σημαντικός γιατί επί εποχής του ήρθα στον Άρη. Σε συνεννόηση με ένα άλλο πρόσωπο που ήταν προπονητής στην Εθνική Νέων με πήρε και πήγαμε στα Αθλητικά Νέα όπου είδα για πρώτη φορά τον Νίκο Καμπάνη. Όταν με είδε μου είπε ότι μόνο από το χρώμα μου φαίνεται ότι είμαι γεννημένος Αρειανός. Στην κηδεία του είχαμε σοκαριστεί όλοι. Το μάθαμε και μείναμε όλοι άναυδοι. Είχε φύγει το στήριγμα όλης της οικογένειας του Άρη. Ο Άρης είχε δύναμη και κύρος όταν ήταν ο Καμπάνης πρόεδρος. Δεν είναι εύκολο να περάσει τέτοιος παράγοντας ξανά. Είχαμε την τύχη να τον έχουμε στον Άρη.

To Top