Βένος: “Στήριξη στην ομάδα”

Ο Γιάννης Βένος, πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης με αφορμή το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, ανέφερε: «Κανείς δε μπορεί να έχει παράπονο από τη χθεσινή εμφάνιση της ομάδας. Τα έδωσε όλα από την αρχή μέχρι το τέλος παίζοντας απέναντι σε μια από τις δύο-τρεις καλύτερες του πρωταθλήματος, με πολύ καλό υλικό, που παίρνει και τα αποτελέσματα. Αν ο Άρης έπαιζε ανάλογα σε όλα τα παιχνίδια φέτος, δε θα ήταν σ’ αυτή την πάρα πολύ δύσκολη θέση. Ποτέ δεν είναι αργά, θα πρέπει να το παλέψει μέχρι τέλους».

 Για τα στοιχεία που έκριναν την αναμέτρηση και την παρουσία του Διούδη, υπογράμμισε: «Τα παιχνίδια έχουν προσωπικές μονομαχίες τις οποίες πρέπει να κερδίζεις, ώστε να κερδίσεις και συνολικά. Όταν όμως χάνεις έξι-επτά εξ αυτών σε σύνολο δέκα, τότε δεν φέρνεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Χθες είδαμε έναν εκπληκτικό Διούδη. Δικαιολογημένα άκουσε πολλά σε προηγούμενα ματς και μόνο αυτός αν ήταν νωρίτερα όσο καλός ήταν χθες, ο Άρης θα είχε άλλους τέσσερις-πέντε βαθμούς. Όλη η ομάδα προσπάθησε, πάλεψε, ήταν μια κατάθεση ψυχής στο χθεσινό παιχνίδι. Ξέρουμε τις αδυναμίες και τις δυνατότητές της, δεν απαιτούμε παράλογα πράγματα».

Για το ψυχολογικό κομμάτι, επεσήμανε: «Το θέμα ήταν να κερδίζαμε. Θα ήταν ιδανικό να παίρναμε το «τρίποντο» και την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση. Πήραμε μόνο τη δεύτερη, χάσαμε δύο βαθμούς».

Για τις απώλειες που υφίσταται ο Άρης με τη μη χρησιμοποίηση των μεταγραφών, τόνισε: «Γνωρίζω προσωπικά τον Μπουγαΐδη, ο οποίος είναι έτοιμος να μπει, να παίξει και να αποτελέσει μια πολύτιμη μονάδα στη συνέχεια. Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα παιδιά. Περιμένουμε να τους δούμε στο γήπεδο, τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας, και να αξιολογήσουμε αν αυτή η προσπάθεια έχει πολλές ή λίγες ελπίδες να ευοδοθεί».

 

Για το παιχνίδι που ακολουθεί, με τον Λεβαδειακό, και το γεγονός ότι αυτός πλην Ολυμπιακού μετρά 6-1-1 εντός έδρα, σημείωσε: «Ο Λεβαδειακός έχει μια πάρα πολύ καλή συγκομιδή βαθμών στο γήπεδό του, μια ισχυρή έδρα, όμως δεν παύει να είναι ο… Λεβαδειακός! Ο Άρης πρέπει, παίζοντας με τον ίδιο τρόπο όπως χθες, να παλέψει και να κερδίσει. Πρέπει να αρχίσουν να συγκεντρώνονται οι βαθμοί».

Στο τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας: «Να είμαστε όλοι κοντά στην ομάδα, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι δεν είναι αυτή που θέλουμε. Να τη στηρίζουμε, να τη «σπρώχνουμε» για να κάνει το αυτονόητο, να παίζει καλά και να κερδίζουμε».

To Top