Βένος στο PRESSARIS: “Μαζί στα δύσκολα…”

Ο σύνδεσμος παλαιμάχων του Άρη έχει δραστηριοποιηθεί εδώ και καιρό αναλαμβάνοντας δράση και πρωτοβουλίες. Μια απ’ αυτές ήταν η παρουσία τριών σπουδαίων μελών του ποδοσφαιρικού Άρη στο δείπνο της Τετάρτης. Η παρουσία των Κούη, Βένου και Μπαλή είχε πάνω απ’ όλα συμβολικό χαρακτήρα, σε μια εποχή που ο σύλλογος χρειάζεται αμέριστη στήριξη.
Δυστυχώς, στον Άρη για μεγάλο χρονικό διάστημα οι βετεράνοι είχαν πέσει σε δυσμένεια, πράγμα που αποτελεί ίσως παγκόσμια πρωτοτυπία. Η άποψη αυτή ενισχύεται εάν αναλογιστεί κανείς πως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο η έννοια του βετεράνου, όπως την γνωρίζουμε τείνει να εκλείψει.
Ο πρόεδρος του συνδέσμου Γιάννης Βένος μίλησε στο PRESSARIS για την παρουσία τους στο δείπνο του ποδοσφαιρικού τμήματος υπογραμμίζοντας. «Ο Άρης διέρχεται μέσα από μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Οι συνθήκες μας αναγκάζουν να δείξουμε υπομονή και στήριξη στην ομάδα. Αυτά που είπαμε στους ποδοσφαιριστές, είναι θέσεις που πιστεύουμε. Περιμένουμε  το καλύτερο από τα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά και επεσήμανε την βούληση των ανθρώπων της διοίκησης που αφορά στις σχέσεις με τον σύνδεσμο:
«Η διοίκηση θέλει την παρουσία μας. Εμείς από την πλευρά μας μέσα στο δύσκολο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Όπου μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι θα το κάνουμε. Οι παλαίμαχοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου και ποτέ δεν αρνήθηκαν να συμβάλουν σε μια προσπάθεια, ειδικά αυτή τη δύσκολη εποχή».
To Top