Βένος στο PRESSARIS: «Παναρειανή επιτυχία η σωτηρία. Η λύση για τον Άρη; Ενότητα για να έρθει ένας επενδυτής»!

«Μια και σήμερα» για την κρίσιμη γενική συνέλευση του Άρη. Επίσημες υποψηφιότητες δεν έχουν κατατεθεί, παρά μόνο φήμες και σενάρια. Ο Γιάννης Βένος, πρόεδρος των βετεράνων του Άρη, μίλησε στο PRESSARIS στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

«Κατ’ αρχήν πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό που θέλαμε όλοι, να σωθεί η ομάδα και να αποφύγει τα χειρότερα έγινε. Κι αυτό ήταν μια παναρειανή επιτυχία, που χαροποίησε όλη την οικογένεια του Άρη. Ήταν ένα στοίχημα που το κερδίσαμε» είπε αρχικά ο Βένος.

Σε ότι αφορά τις προσπάθειες που κάνουν και οι βετεράνοι για την επόμενη μέρα τόνισε: «Πράγματι κάνουμε ότι μπορούμε, όπως κάναμε και πέρσι το καλοκαίρι, προκειμένου να βρεθεί λύση για τον αγαπημένο μας σύλλογο. Η αποστολή η δική μας δεν είναι εύκολη» και εξήγησε το γιατί:

«Τα οικονομικά του Άρη είναι πολύ άσχημα. Ο σύλλογος έχει χρέη εκατομμυρίων ευρώ που τον βαραίνουν. Η φετινή χρονιά έδειξε πόσο μεγάλες ήταν οι δυσκολίες και τα εμπόδια. Μια είναι η λύση, λοιπόν, αλλά είναι δύσκολη. Να έρθει ένας επενδυτής για τον σύλλογο, ικανός να δώσει ανάσες με χρήματα και πράξεις. Θα είναι ο… Μεσσίας του Άρη. Αυτό θα γίνει μόνο αν μείνουμε ενωμένοι».

Σε ότι αφορά, πάντως, την αγωνιστική αποστολή του Άρη, ο Βένος παραδέχθηκε ότι: «Νιώσαμε όλοι μας μεγάλη ανακούφιση για την σωτηρία της ομάδας. Ο Άρης κέρδισε δίκαια την παραμονή του στην κατηγορία, γιατί παρουσιάστηκε έστω και στο τέλος ενωμένος και συσπειρωμένος. Αυτό είναι σήμερα το ζητούμενο. Η ενότητα και η μάχη από κοινού».

 

 

To Top