ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βένος στο PRESSARIS: “Τρεις ώρες δεν κατέβασε το κατάπτυστο πανό η ΠΑΕ, έχει ευθύνη ο επίσημος ΠΑΟΚ”

Ο Γιάννης Βένος εκπροσώπησε την οικογένεια του Άρη και τους βετεράνους στην τελετή παράδοσης του πάρκου κατά της οπαδικής βίας που έγινε σήμερα.

Ο πρόεδρος των κιτρινόμαυρων βετεράνων μιλώντας στο PRESSARIS υπογράμμισε ότι: “Χαιρετίζουμε και εμείς την πρωτοβουλία του δήμου Θεσσαλονίκης, είναι σημαντικό και σαν ιδέα, γίνεται στην συμβολή των οδών Κλεάνθους και Παπαναστασίου, εδώ που τέμνονται οι δύο περιοχές Τούμπα και Χαριλάου” ενώ ήταν ξεκάθαρος ότι: “Δεν θέλουμε να έχουμε άλλα παρόμοια, σκληρά και περιστατικά βίας”.

Δεν άφησε βέβαια ασχολίαστο το θέμα της ματαίωσης της παρουσίας των βετεράνων του Άρη στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο, παρουσία των βετεράνων και των αστυνομικών. Όπως είπε: “Εμείς δεν συμμετείχαμε, ήταν το αυτονόητο ως αντίδραση, από τη στιγμή που είχε προηγηθεί η ανάρτηση του κατάπτυστου πανό στην Τούμπα στον ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ. Οι βετεράνοι εκπροσωπούμε τις ομάδες μας. Είμαστε συνέχεια των ομάδων. Δεν έχουμε κάτι με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είναι συνέχεια κι αυτοί του συλλόγου τους” για να συμπληρώσει με νόημα:

“Όταν έγινε αυτό το περιστατικό όπου για τρείς ώρες ήταν ένα πανό μέσα στο γήπεδο και δεν πήγε ο επίσημος ΠΑΟΚ να κατεβάσει το πανό, ήταν ένα περιστατικό βίας. Ξεκάθαρα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά την γνώμη μου, έχει ξεκάθαρα ευθύνη από τη στιγμή που έμεινε τόσες ώρες στα κάγκελα.. Εάν κατέβαινε το πανό έστω και μετά από 15 λεπτά θα φαινόταν ότι ενόχλησε και αντέδρασε η ΠΑΕ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έπρεπε να ενεργήσει. Σε αυτή την περίπτωση εμείς κατεβαίναμε στο γήπεδο να παίξουμε στο φιλικό”.

 Καταλήγοντας είπε: “Όλα αυτά τα χρόνια κάνουμε το καθήκον μας. Εχουμε δώσει πάνω από 40-50 παιχνίδια και φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα του Αλκη και της δολοφονίας του παιδιού».

To Top