Βέρα: “Αξίζουν συγχαρητήρια στον Άρη για το πως έπαιξε”

Ο Χάιμε Βέρα επεσήμανε και στη συνέντευξη Τύπου την ανωτερότητα του Άρη και τόνισε πως το παιχνίδι με τον ΠΑΣ είναι κομβικό για την σωτηρία του ΟΦΗ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο τεχνικός των Κρητικών επεσήμανε: “«Νομίζω ότι ο Άρης έπαιξε πολύ καλά, ήταν καλύτερος από εμάς στο δεύτερο ημίχρονο, γι’ αυτό κέρδισε. Εμείς πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά χάσαμε ευκαιρίες, όπως και στο δεύτερο. Ο Άρης έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και του αξίζουν συγχαρητήρια για το πώς έπαιξε».

Για Το αν πιστεύει στη σωτηρία της ομάδας του: «Ξέρουμε ότι ήταν δύσκολο και παραμένει έτσι. Έχουμε αγώνες μπροστά μας και θεωρώ ότι στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα κριθούν όλα».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχασε με ανατροπή και στον αγώνα του πρώτου γύρου όπου ο ίδιος δεν ήταν στην τεχνική ηγεσία: «Ξέραμε ότι ο Άρης θα πιέσει, ειδικά στα τελευταία λεπτά. Γενικώς, όμως, είναι μια ομάδα που πιέζει. Είχαμε κι εμείς τις ευκαιρίες μας, αλλά συνολικά δεν παίξαμε καλή μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι φανταστικά τα δύο γκολ που πέτυχε ο Άρης. Θα δούμε πλέον τι μπορούμε να κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια. Γενικώς είμαστε ευχαριστημένοι με τους παίκτες. Δουλεύουν και προσπαθούν».

Για Το αν επηρέασε την ομάδα του η αλλαγή τερματοφύλακα: «Δεν ήταν καλά ο Σωτηρίου και δεν μπορούσε να συνεχίσει».

To Top