Βέρνμπλουμ: “Να προβληματιστούμε…”

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το αποτέλεσμα και τον προβληματισμό του για την απόδοση της ομάδας του. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο μέσος του ΠΑΟΚ είπε στην κάμερα της Cosmote: “Δεν είναι ένα αποτέλεσμα που θέλαμε και άρα δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι”.

Ρωτήθηκε για την αλλαγή της θέσης του, μετά την αποβολή και απάντησε: “Δεν είναι κάποιο πρόβλημα αυτό. Έπρεπε να παίξω εκεί λόγω της κόκκινης που δεχτήκαμε, ήταν μία προφανής λύση να μετακινηθώ στα μετόπισθεν. Με όποιον παίκτη και να συνεργάζομαι δεν έχω θέμα, γιατί όλοι οι ποδοσφαιριστές που διαθέτει η ομάδα είναι καλοί”.

Για το αν υπήρχε κάποια εντολή από τον Λουτσέσκου, όταν έμεινε με 10 παίκτες ο ΠΑΟΚ: “Οπισθοχώρησα εγώ, ο Τόσκα μετακινήθηκε στα αριστερά και ο Πέλκας έκανε λίγο πιο πίσω. Δεν υπήρξε κάποια άλλη εντολή”.

Πρόσθεσε πως “πρέπει να πάρουμε μαθήματα, να προβληματιστούμε από το γεγονός ότι δεν πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Δεν μπορείς απλά να εμφανίζεσαι στο γήπεδο και να κερδίζεις. Δεν παίξαμε καλά. Δεν μπορούμε να πούμε τι έφταιξε. Μπορεί το ματς να είχε λήξει 6-0 και να μη συζητούσαμε τίποτα από όλα αυτά τώρα”.

To Top